garmin

Garmin predstavlja Edge 820 i Edge Explore 820, kompaktne biciklističke uređaje s GPS-om, opsežnim podacima vožnje, prilagođenim navođenjem za biciklistete s brojnim funkcijama povezivosti i novom GroupTrack funkcijom za praćenje cijele skupine, ali i onih koji ubrzaju ili zaostaju.Tu je i funkcija Course Creator za kružno rutiranje i planiranje rute na uređaju. Uz kompaktni dizajn optimiziran za vožnju u svim uvjetima, Edge 820 i Edge Explore 820 dolaze s učitanom biciklističkom kartom Europe tvrtke Garmin koja sadrži točke interesa, rute prilagođene biciklistima i još mnogo toga. Za bicikliste koji žele više podataka poput naprednog praćenja performansi, tu su maksimalni VO23, savjetnik za oporavak, Strava segmenti u stvarnom vremenu, praćenje vrijednosti FTP-a i snage u vatima/kilogramima, stanje performansi i napredna dinamika bicikliranja. Ugrađeni GPS, GLONASS i visinomjer daju točne podatke o vožnji, kako biste znali koliko daleko, brzo i kojim nagibom vozite, dok ugrađeni akcelerometar za automatsko prepoznavanje nezgode šalje poruku s lokacijom vašim kontaktima u hitnim slučajevima.

Oba uređaja su lagana s 2,3-inčnim kapacitivnim dodirnim zaslonom visoke rezolucije predviđenim za rad u rukavicama ili ako je mokar dok Edge 820 ima i senzor ambijentalnog osvjetljenja te je spojiv i s ANT+ mjeračima snage, uključujući i Vector™, jedinstveni mjerač snage i s ANT+ elektroničkim sustavom za mijenjanje brzina te ANT+ trenažerima. Kako biste učinili cestu sigurnijim okruženjem za bicikliste, oba uređaja su kompatibilna s Varia™ linijom pametnih biciklističkih uređaja i ugrađenom funkcijom prepoznavanja nezgode2, ali i s ANT+® senzorima, uključujući senzore brzine i kadence i otkucaja srca. Pored trajanja baterije do 15 sati tu je i novi način rada koji produžuje trajajnje baterije do 50% omogućujući vam aktivaciju zaslona samo dok pratite pojedinosti vožnje.

Budite povezani s ostatkom svijeta putem obavijesti o dolaznim pozivima i SMS porukama s kompatibilnih pametnih telefona te praćenjem u stvarnom vremenu, dijeljenjem putem društvenih mreža i automatskim prijenosom na besplatnu uslugu Garmin Connect, a za besplatnu prilagodbu preuzimanjem podatkovnih polja posjetite Connect IQ trgovinu.

Preporučena maloprodajna cijena za Edge 820 iznosi 3.190,00 kn, tj. 3.990,00 kn za komplet sa senzorima brzine ikadence te vrhunskim pulsmetrom. Edge Explore 820 je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.790,00 kn.