Malalan, hrvatsko odredište za luksuzne satove i nakit, i Rolex najavljuju skorašnje otvaranje novog Rolex kutka u Malalanovoj multibrand trgovini u Zagrebu. U trgovini smještenoj na Europskom trgu nalazit će se drugi Malalanov kutak posvećen Rolexu, nakon prvog Rolex kutka otvorenog 2003. u Ljubljani.

Peter Malalan, vlasnik i generalni direktor tvrtke Malalan, govorio je o važnosti otvorenja novog Rolex kutka u njihovoj multibrand trgovini u Zagrebu. Trgovina, koju je Malalan otvorio tek prije nešto više od šest mjeseci, za mnoge je hrvatske kupce već postala omiljeno odredište za luksuzni nakit i satove. Gospodin Malalan i njegov sin Jure, koji vodi hrvatsku trgovinu, puni su pouzdanja u ono što im donosi budućnost te su osobito ponosni što predstavljaju Rolex.

„Uzbuđeni smo što ovdje, u Zagrebu, održavamo i dalje našu 14-godišnju obvezu prema najprestižnijem švicarskom brandu u svijetu satova. Suradnja s Rolexom oduvijek je bila velika čast i privilegija. Od samog početka naše suradnje Rolex nas je o satovima i poslovanju u svijetu luksuza naučio više od bilo kojeg drugog branda koji predstavljamo.”

U prekrasnoj trgovini od 280 kvadratnih metara bit će ponuđena velika kolekcija ručnih satova u kutku od 55 kvadratnih metara posvećenom Rolexu, u kojem će biti izložen širok izbor klasičnih i prestižnih satova, uključujući Oyster Perpetual Cosmograph Daytona na narukvici Oysterflex te Oyster Perpetual Sky-Dweller predstavljen na sajmu Baselworld ranije ove godine.

SVIJET ROLEXA
Nova trgovina, uređena u znaku luksuzne estetike Rolex, koja je postala sinonimom za taj brand, gradu Zagrebu nudi elegantan i profinjen ambijent za isticanje elegancije samih satova. Po ulasku u trgovinu posjetitelje dočekuje prekrasan izlog koji podsjeća na more, čime se aludira na Oyster, prvi vodonepropusni ručni sat na svijetu koji je Rolex izumio 1926.
Ostali detalji uključuju toplo drvo oraha, brušene brončane ukrase i udobne kožne  presvlake u prepoznatljivoj zelenoj boji Rolex. Žig Rolex u obliku krune proteže se kroz cijelu unutrašnjost.
Rolex kutak nalazi se u centru Zagreba, na Europskom trgu, u otmjenoj zgradi Ban centra u ulici Augusta Cesarca 6 – 8, svega sto metara od poznatog zagrebačkog Trga bana Jelačića.