Najbrži i najsigurniji uređaj za trajno uklanjanje neželjenih dlačica Braun Silk-expert IPL dobio je svoju ambasadoricu, poznatu voditeljicu i glumicu Doris Pinčić Rogoznica koja je potvrdila njegovu učinkovitost. Doris je u revolucionarnoj IPL svjetlosnoj tehnologiji pronašla savršeni način za trajno uklanjanje suvišnih dlačica s lica i tijela.

 „Oduševljena sam Braun Silk-expert IPL-om jer već nakon nekoliko korištenja primjećujem da su mi se neugodne dlačice prorijedile. Upotreba Braun Silk-expert IPL-a je krajnje jednostavna i sigurna, a tretman radim u vrijeme kad meni odgovara, u svom vlastitom domu. S obzirom da često imam različite nastupe, više ne moram brinuti o epilaciji. Posebno se veselim bezbrižnom nošenju lepršavih haljina – ljeto može početi!“

Najbrža IPL tehnologija nove generacije Braunovih Silk-expert IPL uređaja omogućuje cjelovit tretman nogu ili ruku u samo 10 minuta, a uređaj ima 300 000 bljeskova dovoljnih za 15 godina korištenja za cijelo tijelo! Nježnost, sigurnost i pouzdanost ovih uređaja uklanjanje dlačica čini nikad lakšim i jednostavnijim, a tretman obavljate u udobnosti svog doma i to kad vi poželite.

Odaberete li Braun Silk-expert IPL, baš poput Doris, ali i milijun drugih žena širom svijeta, i vi ćete imati idealno i pouzdano rješenje za uklanjanje vidljivih dlačica na licu i tijelu.
Braun Silk-expert revolucionarni je IPL sustav za trajno uklanjanje vidljivih dlačica u samo četiri tretmana. Djeluje ispod površine kože ciljajući melanin u folikulama kako bi se prekinuo ciklus ponovnog izrastanja dlačica. Kontinuiranom, redovitom uporabom pomaže spriječiti dopiranje neželjenih dlačica do površine kože.

Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na svim dijelovima tijela, a svaka nijansa zahtijeva specifičnu razinu energije za ciljanje melanina. Samo Braun Silk-expert IPL ima jedinstveni senzor SensoAdapt™ koji neprekidno očitava nijansu kože – 80 puta u sekundi – i u skladu s rezultatima automatski prilagođava intenzitet svjetlosti kako bi tretman bio što učinkovitiji i sigurniji. Time se eliminira nagađanje pri uspoređivanju nijanse vaše kože sa širokom lepezom tonova u kompliciranim tablicama koje se obavezno moraju koristiti pri korištenju drugih IPL uređaja.
Način rada pri kojem uređaj klizi po koži pruža brzo i učinkovito tretiranje većih površina. Integrirani senzor za kontakt s kožom pobrinut će se za preciznost tretiranja manjih površina poput nausnica. Početnice mogu odabrati nježan način rada koji koristi slabiji intenzitet svjetlosti, a takav način rada idealan je i za tretiranje osjetljivijih područja poput bikini zone ili pazuha. Braun Silk-expert IPL ne sadrži lampice ili gelove koje bi trebalo mijenjati- samo ukopčajte uređaj i započnite s tretmanom, a uređaj možete koristiti na maksimalnoj postavci bez prekida. Uređaj su klinički testirali stručnjaci, a tretmani su nježni i doslovno bezbolni.

Uređaj Braun Silk-expert IPL je najučinkovitiji na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih. Uređaj je najmanje učinkovit na izuzetno svijetlim, crvenim, sivim ili bijelim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svjetlost.

Planirajte i pratite svoje tretmane uz pomoć Braun Silk-expert aplikacije koja vam inuitivno pomaže napraviti dobar raspored za savršene rezultate. Bran Silk-expert IPL uređaje potražite u travnju i svibnju po akcijskim cijenama na web shopovima E-kupi i Bazzar te na prodajnim mjestima Elipsa, Emmezete i Harvey Normana te uživajte neprestano u glatkoj koži bez suvišnih dlačica.