Od 1. do 31. listopada iskoristite 10% popusta za plaćanja MasterCard® i Maestro® karticama u trgovini DioralopShopu

dioralopSvatko tko ove jeseni želi biti u trendu i nositi kolekcije sa svjetskih modnih pista, svakako bi trebao posjetiti Dioralop Shop. U trgovini Dioralop Shop očekuje vas najnovija kolekcija za jesen/zimu, a od 1. do 31. listopada možete ostvariti i 10% popusta na sve kupnje MasterCard i Maestro karticama.

Dioralop moda inspirirana je Polaroid fotografijama nastalim namjernim izlijevanjem kemikalija izlaganih različitim temperaturama. Ova tehnika omogućuje stvaranje raznovrsnih boja i uzoraka koji se zatim u Velikoj Britaniji digitalno tiskaju na razne luksuzne tkanine. Kolekcije Dioralop inspirirane su supkulturama, uličnom modom i raznim emocionalnim utjecajima.

Iza modnog brenda Dioralop stoji dizajnerski dvojac Andreja Bistričić i Maja Merlić koje su se upoznale u Zagrebu. Andreja je diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, nakon kojeg je svoje školovanje nastavila na Central St. MartinsCollege za umjetnost i dizajn kojeg je završila 2009. godine specijaliziravši se za žensku modu. Osim školovanja svoje je znanje nadograđivala i kao praktikantica u modnom studiju poznatog dizajnera Alexandera McQueena. Maja je arhitektica i print dizajnerica s jakim osjećajem za teksture i stil. Dioralop modne kolekcije redovito se predstavljaju na tjednima mode u Londonu i Parizu.

Odaberite svoju idealnu jesensku kombinaciju u trgovini Dioralop Shop, u Vlaškoj 13 u Zagrebute od 1. do 31. listopada iskoristite 10% popusta zaplaćanja MasterCard i Maestro karticama.

Ponuda ne vrijedi za obročna plaćanja. Prilikom postupka plaćanja, popust od 10% na MasterCard i Maestro kartici obračunava se prilikom autorizacije.