Kompanija Carvel, koja već 25 godina uspješno posluje u regiji, ove jeseni širi svoje poslovanje u Hrvatskoj i to otvaranjem nove trgovine u Splitu pod nazivom Showroom by Carvel.

Kao ekskluzivna trgovina obuće, Showroom će se nalaziti u Mall of Split, najvećem trgovačkom centru u regiji. Koncept trgovine kreirali su vrhunski dizajneri interijera kako bi odisala jednostavnošću, preglednošću i retro-urbanim stilom, a splitski ljubitelji mode ovdje će moći pronaći obuću svjetski poznatih brendova kao što su Diadora i Diadora Heritage, British Knights, GriSport, Lumberjack, Olang i drugi.

sr2

Carvel je na hrvatskom tržištu prisutan već nekoliko godina s brendovima Ipanema i Rider, kao generalni distributer za jugoistočnu Europu. Od ožujka ove godine u vlasništvu Carvela otvoren je prvi mono shop u Zagrebu – Diadora Factory Store – čime je talijanski brend Diadora ponovo stupio na hrvatsku scenu.

sr3

„Showroom u našem poslovanju predstavlja izložbu obuće kupcima, a to je i ideja ove trgovine – da pruži kupcima pregled vrhunskih svjetskih brendova u ugodnom dizajnerskom interijeru. Vjerujem da će posjetitelji Showroom-a uživati u ponudi, a posebno u kolekciji Diadora Heritage koja je apsolutni hit na tržištima Europe, Azije i SAD-a i koju su tijekom povijesti proslavili brojni sportaši kao što su Ayrton Senna, Bjorn Borg, Edwin Moses, Ben Johnson, Sebastian Coe, Francesco Totti i drugi“, rekao je povodom otvaranja prve multibrend trgovine Showroom Slaviša Tomović, direktor maloprodaje kompanije Carvel te dodao:

„Nakon Showrooma u Splitu Carvel će nastaviti razvoj konceptualnih trgovina sukladno razvoju franšiza s partnerima. Naša definicija poslovanja u maloprodaji su optimalni troškovi ulaganja, moderan dizajn i ponuda atraktivnih brendova u asortimanu. Koncept našeg poslovanja temelji se na brand-building tehnologiji prodaje gdje od relativno “malih” brendova sistematično i pomoću kreativnog marketinga donosimo tržištu i krajnjim kupcima nove trendove i neklasični stil obuće. Jednom riječju – naš kupac želi biti drugačiji od drugih.“

sr4