Čarolija francuskih mirisa u samom središtu Zagreba

mp

Upravo sa željom da posjetiteljima donese dašak francuskog šarma inspiriranog u potpunosti autentičnim provansalskim domom, Le Petit Marseillais® oživio je jedinstveni provansalski vrt i u City Center One West doveo pregršt mirisa i zvukova zavodljive francuske pokrajine Provanse. Pjevačica i voditeljica Ida Prester upoznala je brojne građane s jedinstvenim mirisima i teksturama proizvoda za njegu, a ovu malu provansalska oazu savršenu za revitalizaciju duha i tijela posjetili su i Renata Sopek, Kristijan Ugrina i mnogi drugi.

Osim odmaka od užurbane svakodnevnice i putovanja u mirisna prostranstva francuske Provanse, u ovom malom francuskom vrtu posjetitelji su se upoznali s mirisima i osobitostima jedinstvenih, renomiranih Le Petit Marseillais® proizvoda za njegu, nastalih u mirisnoj tvornici prema tradicionalnoj mediteranskoj  recepturi koja se sastoji isključivo od visokokvalitetnih i vrlo učinkovitih sastojaka s juga Francuske.

Naime, Le Petit Marseillais® je svoju, već bogatu ponudu proizvoda za njegu tijela, ovoga ljeta obogatio trima novim mirisnim poslasticama prožetima zavodljivim i aromatičnim notama francuske Provanse. Riječ je o kremastom gelu za tuširanje od karite maslaca i akacije, balzamu za tuširanje od arganovog maslaca, pčelinjeg voska i ulja ružinih latica te gelu za tuširanju od mediteranskih algi i morskih minerala.

Osim što dubinski njeguju i hrane kožu, Le Petit Marseillais novi proizvodi za njegu kože bude sva naša osjetila, a njihova nas svježina prati tijekom cijelog dana, ostavljajući osjećaj ugode i mekoće na koži. Novi koncept karakterističan za ove proizvode bazira se jedinstvenim i različitim mirisima, na dokazanim mediteranskim receptima i tradiciji korištenja prirodnih sastojaka i autentičnosti podneblja južne Francuske.Le Petit Marseillais®  brine i za ljubitelje obojene, ali i zdrave i lijepe kose te je ove jeseni osmislio učinkoviti recept koji kosi pomaže očuvati boju i učiniti je trajnijom. Kroz novu Le Petit Marseillais® liniju proizvoda za obojenu kosu koja se sastoji od šampona, regeneratora i maske za kosu, zaljubljenicima u mirisnu Provansu poklonjene su sve blagodati ploda nara i ulja argana od kojih će ovaj najjači ženski atribut zablistati u punom sjaju. Posjetitelji su tako kroz program nagradnih igara na licu mjestaimali priliku isprobati nove mirise i jedinstvene teksture nastale u mirisnoj francuskoj tvornici, a mnogi su ponijeli djeliće francuskog juga u svoj dom.

Midas

Ostavite komentar