BIPA Hrvatska, poznati austrijski lanac drogerija proširila je svoju prodajnu mrežu na tri nove poslovnice, u Koprivnici, Pazinu i Šibeniku. Danas je sa svojih 79 poslovnica i dalje u procesu intenzivne ekspanzije.

bipa

Na dan otvaranja posjetitelje su dočekali najbolji popusti dobrodošlice – odabrani proizvodi u 1/2 cijene i 30% popusta na svu dekorativnu kozmetiku.

U BIPINOM svijetu ljepote nalazi se preko 8.000 artikala međunarodnih marki, visokokvalitetan make-up, proizvodi za njegu tijela te sredstva za njegu kućanstva, higijenski proizvodi i proizvodi za svakodnevnu upotrebu. Pored spomenutih međunarodnih brandova, BIPA je za svoje kupce osmislila vlastite marke proizvoda i BIPO KLUB, novi program vrijednosti za trudnice i roditelje s djecom od 0-3 godine kojim se ostvaruju brojne pogodnosti, a koji je ujedno i podrška roditeljima, osobito tijekom prve tri godine djetetova života.

Ako nam u ovom periodu darivanja nedostaje inspiracije za idealan poklon za voljenu osobu, člana obitelji ili prijatelja, BIPA ima rješenje u obliku poklon kartice na kojoj se može dodati iznos po vlastitoj želji, a iskoristiti se može u svim BIPA poslovnicama u Hrvatskoj.

A.M.