Uz tradicionalni susret hrvatskih liječnika, predstavljeni i novi članovi Uprave Poliklinike Aviva

U sklopu tradicionalng druženja hrvatskih liječnika u Poliklinici Aviva, predstavljeni su i novi članovi Uprave Poliklinike Aviva. Akademik Zvonko Kusić novi je predsjednik Upravnog vijeća Poliknike Aviva, dok je dr. sc. Sandra Morović, spec. neurolog, nova medicinska ravnateljica.

aviva

Predstavljanjem novih članova ojačan je upravljački tim Poliklinike Aviva te je i najavljen daljnji iskorak u poslovanju ove privatne poliklinike u sklopu kojeg će fokus biti na dodatnom unapređenju kvalitete zdravstvenih usluga i zadovoljstvu korisnika, kao i na jačanju segmenta znanstvene djelatnosti kroz povezivanje sa stranim i domaćim institucijama. Događanju su uz liječnike Poliklinike, prisustvovali akademici, primarijusi, profesori, docenti i liječnici iz javnih i privatnih ustanova te iz različitih grana medicinekoji su tu priliku iskoristili i za razmjenu stručnih iskustava i ideja.

Akademik Zvonko Kusić, novi predsjednik Upravnog vijeća Poliklinike AVIVA, u svom obraćanju je istaknuo: „Vizija Poliklinike AVIVA je postati ustanova za pružanje zaokružene vrhunske usluge medicinske dijagnostike i individualizirane terapije koristeći najsuvremenije znanstvene i stručne spoznaje, pri čemu je uvijek bolesniku središtu pozornosti. Ujedno, zadovoljstvo mi je najaviti da će Poliklinika AVIVA intenziviratisvoju znanstvenu djelatnost i suradnju sa domaćim i stranim institucijama i organizacijama, a prevencija i rehabilitacija će također biti u djelokrugu djelatnosti Poliklinike.“

Dr. sc. Sandra Morović, spec. neurolog,nova medicinska ravnateljica Poliklinike Aviva, u svom pozdravnom govoru je rekla: „U današnjem okruženju ubrzanog života i dodanih vrijednosti, privatno zdravstvo ne znači samo nepostojanje liste čekanja i ljubazan prijem već i pružanje usluge prema zadanim svjetskim zdravstvenim smjernicama. Vjerujem da upravo ovakvi susreti liječnikavode kunaprijeđenjuposlovanja Poliklinike AVIVA te prepoznavanju iste kao mjesta pružanja vrhunske zdravstvene skrbi, uz najbolje stručnjake i ostalo medicinsko osoblje.”

Uz medicinsku ravnateljicu Poliklinike AVIVA dr.sc. Sandru Morović, prisutne je pozdravio i Slaven Janečić, ravnatelj Poliklinike AVIVA koji je ovom prilikom istaknuo: ”Zdravstveni sustav je ovdje da bi pomogao ljudima, a svima nama je to poziv i strast. Nažalost, uvijek će biti ljudi kojima treba zdravstvena skrb, a najbolje im možemo pomoći ulaganjem u znanje, kvalitetnom uslugom i dobrom suradnjom na svim razinama zdravstva. Mi smo ovdje kako bismo im pomogli ili ih uputili na pravuadresu s ciljem rješavanja njihovih zdravstvenih problema na najbolji i najbrži mogući način.”

Prije 38 godina u Nemetovoj 2, u Zagrebu, nastala je ustanova u kojoj je započeta prva privatna poliklinička djelatnost u Hrvatskoj. Danas je to Poliklinika Aviva koja pokriva širok spektar specijalnosti uključujući:internu medicinu sa subspecijalnostima: kardiologijom, gastroenterologijom, endokrinologijom i imunologijom, radiologiju, dermatologiju, urologiju, onkologiju, neurologiju, malu kirurgiju, pulmologiju,ginekologiju, otorinolaringologiju, oftalmologiju, nuklearnu medicinu, ortopediju, fizikalnu medicinu s rehabilitacijom, psihologiju i biokemijsko-hematološki laboratorij. Poliklinika danas zapošljava osamdesetak djelatnika, a svi zaposleni liječnici nositelji su brojnih stručnih i znanstvenih zvanja. Iskustvo, znanje i tehnološki najnaprednija medicinska opremasvim korisnicima usluga omogućuju dobru lječničku praksu.

U dijagnostici, liječenju i rehabilitaciji, Poliklinika Aviva primjenjuje načelo interdisciplinarnosti.Uz praćenje najnovijih dostignuća i korištenje najsuvremenije opreme koji omogućuju brzu i kvalitetnu dijagnostiku te rehabilitaciju, Poliklinika Aviva svojim pacijentima omogućuje medicinski tretman u skladu s najvišim zahtjevima i standardima medicinske struke.Tijekom svoje 38 godina duge tradicije, Poliklinika Aviva  postala je jedan od simbola hrvatskog zdravstvakoji je prepoznatljiv po kvaliteti medicinske usluge i povjerenju korisnika, što će ujedno biti i smjer budućeg razvoja.

Midas

Ostavite komentar