Tvrtka WEBSOLUTIONS | HR promijenila brend u Websolutions Agency

Tvrtka WEBSOLUTIONS | HR je promijenila vlastiti brend u Websolutions Agency. Dva su glavna razloga zašto se uprava tvrtke odlučila na takav potez nakon više od dvije godine uspješnog poslovanja. wsa

Prvi i glavni razlog bila je želja za povećanom vizibilnosti na ciljanim internetskim tražilicama koje toj tvrtki, s obzirom na djelatnost, predstavljaju ciljana tržišta. Globalnu vizibilnost je kažu bilo vrlo teško postići sa lokalnom vršnom .hr domenom –  websolutions.hr. Iako je domena specifična za državu prednost za pozicioniranje na lokalnim tražilicama, na globalnoj razini takve su domene problematične za prirodno pozicioniranje na globalnim tražilicama. S obzirom na to tvrtka Websolutions Agency je registrirala dvije nove domene s generičkom vršnom ekstenzijom .agency i pokrenula svoje nove web stranice na njima – websolutions.agency i ws.agency.

Drugi razlog za promjenom brenda bila je kriva percepcija HR dodatka unutar starog brenda WEBSOLUTIONS | HR, s obzirom kako je HR kratica za Human Resources, što nije odgovaralo stvarnoj djelatnosti tvrtke i stvaralo je šum u tržišnoj komunikaciji.

Midas

Ostavite komentar