TRI HRVATSKA PROFESIONALCA ČLANOVI ŽIRIJA EACA EURO EFFIE 2015

eiffdvMarketinški stručnjaci Darko Ivančević, direktor marketinga Zagrebačke pivovare, Dario Vrabec, direktor marketinga Leda te direktor marketinške agencije BBDO Zagreb Luka Duboković hrvatski su predstavnici žirija u ovogodišnjem Euro Effie natjecanju. Posebna je to čast s obzirom da žiri Effie natjecanja uvijek okuplja samo najbolje i najiskusnije profesionalace iz područja marketinga, koji su izabrani zbog svog velikog iskustva, profesionalnosti, znanja i odličnog poznavanja natjecanja Effie.

Hrvatski članovi žirija jedne od najprestižnih nagrada iz tržišnih komunikacija će se pridružiti prvom krugu glasanja za odabir finalista natjecanja te zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu i znanju ponuditi neprocijenjivi uvid u proces ocijenjivanja.

diDarko Ivančević na čelu je marketinga Zagrebačke pivovare koja se u više navrata istaknula kao kompanija čije su kampanje prepoznate od javnosti i struke. Posljednje nagrade u nizu su one za kampanje Ožujskog piva “Brazil, Kamerun i Meksiko” te „Nadimci“ koje su realizirane pod kreativnim vodstvom agencije BBDO Zagreb.

Midas Widget

Ostavite komentar