Toshiba predstavlja jamstvo No Matter What – sveobuhvatnu zaštitu za računala svojih korisnika

Toshiba Europe GmbH predstavlja jamstvo No Matter What, ponudu koja pruža potpunu bezbrižnost u slučaju neočekivanih ili neželjenih događanja. Jamstvo „No MatterWhat“ je dostupno potpuno besplatno, kupnjom prijenosnog, odvojivog ili konvertibilnog prijenosnog računala Toshiba iz cjelokupnog asortimana za kućnu uporabu, te donosi sveobuhvatnu zaštitu za gotovo sve scenarije.

Usluga se sastoji od pet različitih elemenata, uključujući i produljenje jamstva te za prvu godinu, zaštitu od nenamjernog oštećenja, krađe, gubitka podataka te licence McAfeeLiveSafe, čime ovo jamstvo korisniku nudi znatno veću sigurnost za njegov novi uređaj. Jamstvo No MatterWhat dostupno je Toshibinim kupcima u odabranim europskim zemljama od danas do 31. ožujka 2016, a za njegovu aktivaciju potrebna je registracija unutar 14 dana od dana kupnje.

McAfeeLiveSafe

Jamstvo No Matter What Guarantee ne odnosi se samo na popravak oštećenja nakon što stvari krenu po zlu. Svim korisnicima koji registriraju jamstvo, Toshiba nudi i jednogodišnju licencu McAfeeLiveSafe, koji pruža dodatnu razinu sigurnosti podataka i identiteta korisnika, ali i zaštitu od malvera, špijunskog softvera, neželjenih programa i slično. McAfeeLiveSafe također dolazi s ugrađenom anti-spam zaštitom i roditeljskom kontrolom, koje obiteljima pružaju još veću razinu sigurnosti.

Korisnici Toshibinih prijenosnika koji su kvalificirani za ovu promociju, od danas mogu registrirati svoje jamstvo No Matter What na web odredištu www.nomatterwhatguarantee.com.

toshiba

 

Midas

Ostavite komentar