Kreativci osvojili ‘more’ prestižnih nagrada – Brigada

kreativna agencija Brigada

Zagreb, 14. rujna 2018. –U ovoj godini kreativna agencija Brigada je osvojila niz prestižnih nagrada i priznanja što je čini najnagrađivanijom hrvatskom agencijom za dizajn interijera. Iako je prošla gotovo godina dana od izložbe Croatia je Hrvatska, nastale povodom 133 godine postojanja Croatia osiguranja, nagrade za ovaj projekt nastavile su pristizati.

Nakon velikog uspjeha i osvajanja međunarodne nagrade IIDA Global Excellence za najbolje dizajnirani izložbeni prostor za izložbu Croatia je Hrvatska, u rukama Brigade završio je Red Dot. Ono što je Oscar u rukama filmaša, to je Red Dot u rukama dizajnera. To simbolično pokazuje koliko je značajno što je Brigada osvojila svoju treću ‘crvenu točku’ i na taj način dobila vrijedno priznanje kvaliteti i stručnosti. Potvrđuje to i nominacija za globalnu Cresta nagradu, čija je svrha promicanje vrhunskih kreativnih dostignuća u oglašavanju i tržišnim komunikacijama.

Brigada je ”pomela” i konkurenciju među nominiranima za German Design Award, jednu od najatraktivnijih nagrada za dizajn na području dizajna proizvoda i komunikacije.

Brigada je uvrštena i u LUX Life 2018’s Top 50 in Interior Design, u kategoriji uredskog dizajna, što dokazuje da je u samom vrhu trendova i dostignuća.

U suradnji s Bruketa&Žinić&Grey, na policu su smjestili Effie i MIXX za Croatia je Hrvatska, a tu su i dvije nagrade ‘Biennale – Izložba hrvatskog dizajna’, za spomenutu izložbu i Tjedan dizajna Zagreb. Pridružile su im se i Big SEE nagrade za projekte Eclectic office gallery  te Ne.Ne.Ne. shop.

U studenom predstoji prilika za još jednu vrijednu nagradu u finalu INSIDE World Festival of Interiors u Amsterdamu. Tamo će Brigada kao jedan od finalista prezentirati projekt izložbe Croatia je Hrvatska i rad agencije uz bok svjetskim agencijama.

M.Z.

Midas Widget

Ostavite komentar