Kartell u galeriji Lauba

Kartell u galeriji Lauba

Svijetu hrvatskih arhitekata, dizajnera i investitora predstavio se Kartell događajem u prestižnoj zagrebačkoj galeriji Lauba, koji se održao 20. studenoga. Događaj je organiziran zahvaljujući suradnji s IBF GRUPOM, koja je strateški partner za projektni kanal prodaje tvrtke Kartell u Hrvatskoj. IBF GRUPA se preko 20 godina uspješno bavi projektiranjem i prodajom projektne rasvjete, te u Hrvatskoj zastupa mnoge svjetske renomiranebrandove (FLOS, DELTALIGHT, TRILUX…), što dokazuje sa više od 1000 značajnih referentnih projekata.

Kartell je izložio različite postavke svojih proizvoda, prilagođenih za opremanje objekata u projektnom sektoru.Postavke su bile podijeljene u šest tematskih zona – LOUNGE, RESTORAN I BAR, TERASA I VRT, DOM, URED I KONFERENCIJA te DJEČJI KLUB. Cilj postavki u svakoj tematskoj zoni bio je istaknuti proizvode koji najbolje ispunjavaju potrebe dizajnera u tim prostorima, stvarajući specifične prijedloge koji omogućuju potpuno uranjanje u životni stil tvrtke Kartell.

Kartell sve više jača isporuke za opremanje velikih objekata, posebno hotela, gdje je opsežni asortiman tvrtke već dugi niz godina visoko cijenjen među renomiranim arhitektima, dizajnerima i stručnjacima. Tvrtka predano radi na razvoju proizvoda za tu stratešku nišu kontinuiranim i usmjerenim dijalogom sa svijetom hotelijerstva, uz prilagođena rješenja koja mogu ispuniti potrebe tog sektora.

„Kartell je dostupan kao projektni partner u raznim područjima, od ugostiteljskog do korporativnog sektora,” objasnila je Lorenza Luti, direktorica Marketinga i maloprodaje u Kartellu. „Želimo vidjeti sektor pun novih izazova te predstaviti jedinstven i raznovrstan životni stil tvrtke Kartell. Naši proizvodi ne slijede zadani trend, već imaju svoju dušu koja svakom novom proizvodu daje iznenađujuću novu nijansu. U realizaciji takvih projekata diljem svijeta radimo s velikim međunarodnim grupacijama, arhitektima i dizajnerima.”

Kartellova specifična industrijska proizvodnja omogućuje ponudu „custom” rješenja prilagođena specifičnim projektima, uz neprestano očuvanje kvalitete i dizajna proizvoda, a iznad svega pravovremenu isporuku u skladu s potrebama klijenta. To predstavlja veliku dodanu vrijednost za proizvode iz asortimana Contract, a istovremeno omogućuje veliku fleksibilnost, brzu isporuku te pruža mogućnost obnove i prilagodbe.

Kartell želi istaknuti svoje iskustvo u branši, u kojem su najpoznatiji proizvodi brenda već dugo cijenjeni, posebice kod opremanja najprestižnijih ugostiteljskih objekata i hotela, snaglasakom na ambijent.

M.Z.

Midas Widget

Ostavite komentar