Financijske institucije dobile svoj smjer na WinDays18 konferenciji

 

  • Prvi put na konferenciji WinDays financijske institucije imaju vlastiti programski smjer
  • Prijave na WinDays18 konferenciju moguće su putem web stranice hr/prijava
  • WinDays18 Business traje dva dana, 24. i 25. travnja, i uključuje pet programskih smjerova, među kojima po prvi put i onaj o financijskim institucijama

ZAGREB, 29. ožujka 2018.–Microsoft WinDays konferencija, najveće poslovno – tehnološko okupljanje u regiji, održat će se od 24. do 27. travnja 2018. godine na otoku Sveti Nikola kod Poreča. WinDays18 Business, poslovna konferencija koja se bavi najaktualnijim gospodarskim izazovima, održat će se u utorak i srijedu, 24. i 25. travnja, a jedan od programskih smjerova su financijske institucije.

Po prvi put na konferenciji WinDays financijske institucije imat će svoj programski smjer. Uvodno predavanje na ovom smjeru održat će digitalni savjetnik u Microsoftu Roberto Bitunjac koji će pojasniti kako digitalna transformacija može pomoći igračima u financijskoj industriji da ostvare rast. Istaknuti govornici predstavit će i naglasiti prednosti inovativnih usluga u financijskom sektoru, otvorenog bankarstva i PSD2 regulative, Blockchaina i umjetne inteligencije te prezentirati Microsoft partnerska rješenja kroz primjere uspješnih digitalnih transformacija Microsoftovih korisnika.

Prvoga dana program konferencije trajat će od 9:30 do 18:30 sati, a bit će podijeljen u pet smjerova koji će se baviti različitim industrijama: financijskim institucijama, proizvodnjom, maloprodajom, obrazovanjem, javnom upravom i zdravstvom. Drugoga dana program traje do 13 sati, a na rasporedu su suvremeni trendovi koji mijenjaju poslovanje, kao što su Blockchain, Internet of Things, Data Science i AI.Jeremy White, izvršni urednik britanskog magazina Wired održat će Keynote predavanje na temu umjetne inteligencije i kako ona mijenja poslovni, ali i privatni život. Mark Van Rijmenam, osnivač Datafloq.coma i jedan od Top 10 najutjecajnijih osoba za Big Data, govorit će o Blockchainu.

Prijave na konferenciju moguće su putem web stranice Windays.hr/prijava.

Novosti oWinDays18 konferenciji mogu se redovito pratiti na Facebooku, Twitteru, LinkedINu i YouTubeu na kojem je objavljen i razgovor direktorice Microsofta Hrvatska, Tatjane Skoko i direktora WinDays konferencije Igora Pavlekovića.

Ostavite komentar