Chivas Regal podupire društvene poduzetnike nove generacije

Kao ambasador Chivasove kampanje za podupiranje društvenog poduzetništva Win the Right Way, Tarik Filipović svečano je uručio ček od 50.000 kuna Crane-u. Time je Chivas Regal postao srebrni sponzor konferencije EBAN Winter University 2016., u sklopu koje će dati svoj doprinos startup sceni nagrađivanjem finalista koji uspješno integrirajuželju za poslovnim uspjehom i doprinosom boljitku zajednice.

chivas

Potporu mladim poduzetnicima koji poboljšavaju kvalitetu života svojih sugrađana odlučio je iskazati i brand profinjenog škotskog whiskyja Chivas Regal, kao srebrni sponzor najveće konferencije poslovnih anđela i investitora u Europi – EBAN Winter University, koja se ove godine održava u Zagrebu. Dio je to Chivasove kampanje Win the Right Way, gdje se mladim poduzetnicima osiguravaju sredstva za pokretanje posla te mogućnost predstavljanja poslovne ideje i iskustava u sklopu svjetske platforme za promicanje društvenog poduzetništva.

Chivas je tako uručio organizatorima EBAN konferencije 50 tisuća kuna za ukupni nagradni fond startup natjecanja Zagreb Connect koje se održava u sklopu konferencije. Za ambasadora kampanje odabran je hrvatski glumac Tarik Filipović, koji je svečano uručio sponzorski ček predsjedniku Hrvatske mreže poslovnih anđela, Davorinu Štetneru.

„Prekrasno je kada na jednom mjestu možete naći toliko mnogo ljudi iz različitih sektora, koji su svi jednako usmjereni na misiju poticaja drugih u njihovom uspjehu i doprinosu društvu. Čast je surađivati s jednim takvih brandom kao što je Chivas i biti ambasador ovako značajne kampanje za društveno poduzetništvo,“ rekao je Tarik Filipović povodom uručivanja čeka Davorinu Štetneru, koji je i sam pozdravio ovakav pristup poslovnom svijetu.

„Sredstva koja je Chivas odlučio dati finalistima koji pokažu inicijativu za odgovornim djelovanjem u zajednici jedan je od ključnih motiva organizacije ove konferencije – da poduzetnici međusobno surađuju i podupiru nove, mlade snage na jednom višem nivou, za jedan viši cilj i za dobrobit svih,“ rekao je Davorin Štetner.

Konferencija EBAN Winter University održat će se 29. i 30. studenog u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u organizaciji Hrvatske mreže poslovnih anđela i Grada Zagreba, a tim će povodom Chivas Regal omogućiti perspektivnimdruštvenim poduzetnicima uspješan iskorak u poslovni svijet.

Midas

Ostavite komentar