WU Executive Akademija– poslovna škola za one koji teže napretku u karijeri

wua

Svega tri sata automobilom od glavnog grada Hrvatske WU Executive Academy poslovna škola sveučilišta Vienna University of Economics and Business u Beču, omogućuje polaznicima napredak u karijeri i pristup najvećoj menadžerskoj mreži u Jugoistočnoj Europi s više od 2.300 članova, objasnila je dekanica škole prof. Barbara Stöttinger.

Visoka kvaliteta i pogodnosti koje nudi WU Executive Akademija prepoznaje1.200 menadžera i stručnjaka iz više od 75 država koji svake godine pohađaju programe obrazovanja MBA i Master of Laws. Ovi programi namijenjeni su  osobama iz upravljačkih struktura tvrtki željnima daljnjeg napretka i edukacije. Valja istaknuti da se MBA programi poslovne škole WU Executive Academy dijele na Global Executive MBA program i Professional MBA programe obrazovanja na engleskom i njemačkom jeziku.

bs

“Na globalnoj razini današnje poslovno okruženje izazovnije je nego ikada. Zbog nestabilnih tržišta i financijskih fluktuacija održivi poslovni uspjeh nadasve ovisi o pravoj kombinaciji. To se također tiče i MBA programa obrazovanja – ukupni paket mora biti izuzetan. Zahvaljujući međunarodnim studentima, našem vrhunskom fakultetu te brojnim mogućnostima za razvoj karijere, poslovna škola WU Executive Academy definitivno ima mnogo toga za ponuditi i hrvatskim menadžerima”, istaknula je prof. Barbara Stöttinger.

Ulaganje u dodatno obrazovanje na poslovnoj školi WU Executive Academymnogima se do danas pokazalo pametnom odlukom. Podaci posljednjeg istraživanja provedenog unutar MBA alumni zajednice pokazali su da su im plaće  u razdoblju od  tri godine nakon završetka obrazovanja porasle za 30%. Nadalje, 22% diplomanata promijenilo je radno mjesto u tvrtki u kojoj rade, 32% je promijenilo poslodavca, a čak 10% njih je unutar dvije godine nakon završetka obrazovanja na poslovnoj školi pokrenulo vlastiti posao.

U prilog ovim podacima idu i uspješne karijere bivših polaznika poslovne škole WU Executive Academy: Saše Kolenka, partnera i člana Uprave AWT International Group te Ines Knapić, izvršne direktorice poslovanja s restrukturiranim klijentima i naplate u Raiffeisen banci.

Oni su na predstavljanju poslovne škole s okupljenima podijelili svoja iskustva stečena  tijekom obrazovanja, ispričali su nešto više o  poslovnim mogućnostima i poslovnim mrežama koje nudi poslovna škola WU Executive Academy.

Poslovna škola WU Executive Academy surađuje s više od 230 partnera širom svijeta u više od 55 država a uz prednost pohađanja svjetski poznatih i priznatih programa obrazovanja, studenti imaju priliku studirati na novom kampusu s modernom infrastrukturom. WU Executive Academy je akreditirana od strane EQUIS-a i AACSB-a, a sve WU programe priznala je AMBA.

Midas Widget

Sljedeći članak >

Ostavite komentar