L’Oréal predstavlja Kérastase – Elixir Ultime u novom ruhu

Kérastase – Elixir Ultime – nova moć ulja s „must-have“ proizvodima

kerastase2Prije točno 5 godina, 2010., Kérastase je predstavio »must-have« proizvod za kosu, naglašavajući važnost dragocjenih ulja u njegovoj formuli te stvorio Elixir Ultime.

Elixir Ultime se temelji na Oléo-Complexe, hi-tech tehnologiji, spoj četiri dragocjena ulja: kukuruznih klica, argana, kamelije i pracaxi. Moć njege i zaštite za magični ritual po mjeri – Kérastase Elixire Ultime njega s „24 karata“ dostupna je samo u ovlaštenim Kérastase salonima.

U 2015., dašak novog dizajna potvrđuje mjesto Elixir Ultime-a u samom vrhu luksuza za kosu. Ikonski status ojačan je novim luksuznim pakiranjem, tehnološkim poboljšanjima i dodavanjem novog ulja za tanku kosu liniji luksuznih ulja. Ono što je mala crna haljina za svaku ženu dobrog ukusa, to je Elixir Ultime „must-have“ proizvod za svaku ženu koja cijeni vrhunsku izvedbu i luksuz u njezi kose, poručuju iz L’Oréala.

Kombinacija ulja kukuruznih klica, kamelije, argana i pracaxi pomiješani su u visoko osjetilni eliksir tri Elixir Ultime ulja, ulje za normalnu kosu, ulje za tanku kosu i ulje za obojenu kosu. Tehnološke tajne koje se kriju iza njih su termo zaštita do 230°C, sjaj, mekoća, jednostavnost korištenja, brzo sušenje.

Samo materijal poput stakla u mogućnosti je u potpunosti očuvati dragocjen sadržaj Elixir Ultime-a. Kérastase je razvio specijalno dizajniranu bočicu za svoj omiljeni proizvod te samim time naglasio njegovu posebnost.

kerastase4ELIXIR ULTIME VOLUME BEAUTIFYING OIL MIST: Uljepšavajuće ulje s Intra-CylaneTM
Prvo uljepšavajuće ulje za volumen, za tanku kosu. Novi uljepšavajući ritual po mjeri za žene koje žele sjaj ulja bez otežanja kose. L’Oréal Advanced Research sa svojom je ekspertizom otišao korak dalje te predstavio svoje prvo ulje za tanku kosu. Predivnim spajanjem Intra-CylaneTM, L’Oréal-ove molekularne zvijezde te dragocjenih ulja Oléo-Complexe kreirana je lagana formula, koja je srce je njegove revolucije.
Intra-CylaneTM prodire u srž vlakna stvarajući mrežnu strukturu koja podupire strukturu vlasi. Sprej otpušta spojena mikro zrnca za optimalan volumen, sjajni završetak i živahnu kosu bez težine.
Cijena iznosi 263 kn (ekskluzivno u Kérastase frizerskim salonima).

kerastase5ELIXIR ULTIME ORIGINAL: Višenamjensko uljepšavajuće ulje
Za sve tipove kose. Kosa je nahranjena, zaštićena i pojačana, mekana i podatna sa nevjerojatnim sjajem. Oléo-Complexe obogaćen je uljem kukuruznih klica, argana, kamelije i pracaxi. Kosu obnavlja, regenerira i hrani, zaglađuje te joj daje sjaj.
Cijena iznosi 263 kn (ekskluzivno u Kérastase frizerskim salonima).

kerastase7ELIXIR ULTIME RADIANCE BEAUTIFYING OIL
Uljepšavajuće ulje s intenzivnim mirisom za obojenu kosu. Obojena kosa je fantastično nahranjena i zaštićena, blistavog izgleda sa senzibilnom mekoćom. Formula uključuje Oléo-Complexe i Imperial tea ulja koji ima anti-oksidativno djelovanje.
Cijena iznosi 263 kn (ekskluzivno u Kérastase frizerskim salonima).

kerastase77ELIXIR ULTIME FONDANT: Uljepšavajuća njega na bazi ulja
Savršeno prilagođen za sve tipove kose. Fondant daje kosi lakoću te duboko njeguje i otpetljava kosu. Univerzalna ulja se stapaju u laganu osjetilnu kremu zlatne boje koja trenutno otpetljava kosu, zarobljava vlakno s kozmetičkim slojem i ispire bez otežavanja kose. Jednom isprana, kosa je njegovana, lagana i svilenkasta sa čudesnim sjajem. Nove geste otkrivaju nevjerojatnu lakoću ulja.
Cijena iznosi 229 kn (ekskluzivno u Kérastase frizerskim salonima).

Navedene su cijene informativne, a svaki salon za sebe ima mogućnost određivanja cijene proizvoda.

FOTO: Kérastase Paris

A.M.

Midas

Ostavite komentar