Poklanjamo Eucerin® AQUAporin Active za dnevnu njegu

Kada je koža dobro hidratizirana, izgleda blistavo i glatka je na dodir.

Dehidrirana koža:
1. Pati od znatno niže razine vode u gornjim i dubljim epidermalnim slojevima.
2. Napeta je i gubi sjaj jer je izgubila prirodnu ravnotežu vode.
3. Ima oslabljena zaštitna svojstva – voda isparava pa vanjski iritansi mogu prodrijeti
u kožu.

A da vaša koža ne bi bila dehidrirana, poklanjamo Eucerin® AQUAporin ACTIVE kremu za dnevnu njegu (jedna za suhu kožu lica, a jedna za sve tipove kože) i micelarnu otopinu za čišćenje lica za sve tipove kože.

eucerin-nagradna

Nagradna igra traje do četvrtka, 19. studenog 2015.

Vi morate samo odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@lipadona.com.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na Eucerin.

Uvećajte si šansu za dobivanje Eucerin krema time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati te nas popratiti i na Instagramu:)

Nagradno pitanje: Na temelju koje formule se temelji AQUAporin ACTIVE njega?

19.11.2015. Nagradna igra je završila. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju!

Naše sretne dobitnice ovog puta su: Kremice su dobile Maja Pavlinušić i Mladenka Lončar, micelarnu otopinu za čišćenje lica Jasmina Kranjec kojoj ujedno čestitamo rođendan (eto samo da znate da čitamov Vaše komentare na FBu:)).

Eucerin® AQUAporin ACTIVE njega s gluko-glicerolom djeluje kao aktivno umrežavanje za kožu: znanstvenim ispitivanjima potvrđeno je da gluko-glicerol može prodrijeti u dublje slojeve epiderme i potaknuti stvaranje novih akvaporina. Tako više vlage dospijeva iz stanice u stanicu do dubljih slojeva epiderme. Uz redovitu primjenu stalno se i dugotrajno poboljšava hidratacija kože.
Jedinstvena AQUAporin ACTIVE njega čini kožu glatkom, podatnom i blistavom uz pomoć triju ključnih sastojaka:
1. Gluko-glicerola koji aktivira vlastiti sustav hidratacije kože pomoću akvaglicerolporina,
2. Glicerina i natrijeva hijaluronata koji zadržavaju vodu u koži.
Nove formule AQUAporin ACTIVE njege ne sadrže mirise i parabene, nekomedogene su (ne zatvaraju pore) i klinički dokazane.

moEucerin DermatoCLEAN 3 u 1 micelarna otopina za čišćenje lica osvježavajuća je tekućina za čišćenje koja uklanja tragove šminke za oči i lice te pomaže koži da bolje diše. Brzo se i jednostavno upotrebljava, ispitana je i dokazano odgovara osjetljivoj koži i očima.

Sadrži inovativan spoj aktivnih sastojaka: kompleks APG (učinkovit, ali jako blag kompleks za čišćenje), gluko-glicerol (aktivan sastojak za hidrataciju dobiven iz prirode) te hijaluronsku kiselinu (aktivan sastojak za njegu kože s velikom sposobnosti za vezivanje vlažnosti).

Midas

Ostavite komentar