Poklanjamo 2×2 ulaznice za urnebesnu komediju Obitelj u najam

Idemo s nagradnom igrom u kojoj zahvaljujući Blitz filmu poklanjamo 2×2 ulaznice za romantičnu komediju Obitelj u najam!

obitelj2

Nagradna igra traje do utroka, 24. studenog 2015.

Vi morate samo točno odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@lipadona.com.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na Obitelj u najam.

Nagradno pitanje: Tko je redatelj ove odlične komedije “Obitelj u najam”?

Uvećajte si šansu za dobivanje ulaznica time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati te nas popratiti i na Instagramu:)

24.11. 2015. Nagradna igra je završila. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju:)

A film idu gledati: Ivana Polenik i Tomislav Đurenec

Čestitamo Ivani i Tomislavu i želimo im dobru zabavu:)

Napomena: Ulaznice ce vrijediti od 24.11. do 29.11., a mogu se podignuti na blagajnama kina CineStar Zagreb, Branimir centar.

Paul-André je u svojim 40-im godinama i prilično introvertiran. Bogat, ali sam duboko je nezadovoljan svojim životom te odlučuje kako mu je istinski potrebna obitelj! Violette je također u 40-ima i pršti energijom, no uskoro će ju izbaciti iz stana i boji se da će izgubiti skrbništvo nad svoje dvoje djece. Paul-André joj iznosi svoj sasvim pošteni prijedlog, bez smicalica: „unajmit“ će njezinu obitelj, a zauzvrat joj otplatiti dugove.

Komedija će se prikazivati u CineStar kinima: Branimir centar u Zagrebu, u Rijeci, u Osijeku i u Dubrovniku.

 

 

Midas

Ostavite komentar