Poklanjamo 2×2 ulaznice za dječju predstavu “Šuma priča”

Drage mame i tate,

U suradnji sa kazalištem Scena Ribica idemo sa nagradnom igrom u kojoj poklanjamo 2×2 ulaznice za subotnju predstavu Šuma priča u 11h (07. studenog 2015.).

Nagradna igra traje do petka, 06. studenog 2015.

Vi morate samo odgovoriti na postavljeno pitanje, navesti ime i prezime, točnu adresu (ulica/trg, kućni broj, grad/mjesto), e-mail adresu (obavezno) i broj telefona/mobitela. Mail šaljite na info@lipadona.com.

Ulaznice se podižu na blagajni uz predočenje osobnih iskaznica pola sata do 15 minuta prije predstave.

Napomena: Mail naslovite (subject/predmet) na Šuma priča.

Uvećajte si šansu za dobivanje ulaznica time što ćete lajkati našu stranicu,  post na Facebooku komentirati i lajkati te nas popratiti i na Instagramu:)

Nagradno pitanje: Navedite omiljenu bajku Vašeg djeteta

Sretno svima!!!

suma-pricaŠUMA PRIČA

Poetična lutkarska predstava koja još danima odzvanja u dječjim glavama. Svojom jednostavnošću, likovi iz priče (npr. geometrijska tijela koja postaju razne životinje), pozivaju djecu na traganje i prepoznavanje istih u njihovoj okolini, što potiče razvoj mašte i obogaćuje djeci igru, ali i cijeloj obitelji.

ŠUMA PRIČA lutkarska je predstava nastala u koprodukciji umjetničke organizacije KRUNA TARLE–art i Centra mladih Ribnjak. Rađena je kao laboratorijski projekt u suradnji sa stručnim pedagoškim timom. Predstava je nastala po motivima djeci poznate pripovijetke “Zlatokosa i tri medvjeda“, tako da je radnja lako shvatljiva i zanimljiva i onim najmlađima. Može se izvesti u svakom prostoru, a svojom maštovitom scenografijom i profinjenom estetikom osigurava cjelovit kazališni doživljaj. Izuzetno pozitivna recepcija najmlađih pratila je sve dosadašnje izvedbe, a stručnu ocjenu kvalitete predstave potvrđuje i igranje u okviru manifestacije Akcija kulture (Ministarstva kulture RH), kao i igranje u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, u kontekstu značajne izložbe „Nepokorena šuma“. Predstava je potpomognuta sredstvima Ministarstva kulture RH, te Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport.

  • CIJENA ULAZNICA PO DJETETU:
    20 kn (za grupu vedu od 100 djece); 25 kn (za grupu vedu od 80 djece);
  • za još manje grupe formiraju se demo cijene po dogovoru
  • maksimalan broj djece u publici: 120

06. 11. 2015. Nagradna igra je završila.

Sretni dobitnici su: Jelena Uršić Trupeljak i Dora Gregurek.

Podsjećamo da se ulaznice podižu na blagajni uz predočenje osobnih iskaznica pola sata do 15 minuta prije predstave.

Čestitamo dobitnicima! Uživajte sa mališanima:)

Midas

Ostavite komentar