Žedni mladosti? Upoznajte Rexaline!

Upoznajte Rexaline, rješenje za sve tipove kože.

Rexaline zadržava vodu koja zadržava mladost.

Rexaline nam dolazi u dvije linije: Rexaline 5xplus i Rexaline Premium

Rexaline je francuski brand koji je dobro poznat u kozmetičkoj industriji.

rexaline

rexRazvijen u nezavisnim laboratorijima, te dokazuje svoju profesionalnost i učinkovitost prikazivanjem raznih kliničkih ispitivanja provedenih na proizvodima. Obzirom da postoje linije koje su posebno namijenjene za određenu dob, najučinkovitiji rezultati vide se već nakon prvih nekoliko tjedana korištenja kombinacije proizvoda iz iste linije.

Rexaline 5xplus:   Linija za mladost s izrazito jakom hidratacijom protiv starenja kože

rexalineInovacija: Ekskluzivni kompleks Rexaline odlikuje dvostruka moć hijaluronske kiseline za trenutnu i dugotrajnu hidrataciju i blistavost kože. Rexaline djeluje na bore i dehidrirane linije te optimalno vlaži i zaglađuje kožu. Linija se može koristiti za sve tipove kože.

Rexaline Premium: linija koja učinkovito djeluje protiv bora i vlaži kožu.

rexaline2

rexaline-serumSadrži kombinaciju dva kompleksa u istoj formuli:   Kompleks DWK (Deep wrinkle Killer – uništavač dubokih bora) koji sadrži visoko učinkovite sastojke koji djeluju na stanice odgovorne za starenje duboko u koži te zaglađuju bore i daju čvrstoću, te kompleks Rexaline: koji omogućuje dvostruko djelovanje hijaluronske kiseline. Može se koristiti za sve tipove kože a naočito za zrelu kožu.

Rexaline proizvodi dostupni su u Martimex i Muller poslovnicama.

Midas Widget

Ostavite komentar