Viktor&Rolf lansira Spicebomb Extreme

Brand Viktor&Rolf lansira novi muški miris za jesen 2015. – Spicebomb Extreme, zavodljiv i intenzivan, eksplozivniji no ikad prije!

vrmViktor&Rolf predstavlja Spicebomb Extrême Eau de Parfum, najnoviji dodatak kolekciji Spicebomb: odvažnu reinterpretacija originalnog mirisa.

Zavodljiv. Intenzivan. Nevjerojatno seksi. Eksplozivniji no ikad prije!

ULTIMATIVNA MUŽEVNOST

Originalni Spicebomb pikantna je mješavina začina koji kreiraju upečatljive kontraste: čili i šafran u kombinaciji s elemijem i ružičastim paprom – drugim riječima, toplo i hladno, sirova muževnost i otmjena zavodljivost.

Spicebomb Extrême je upravo onakav kako i sam naziv sugerira: Spicebomb pojačan do maksimuma. Iznimno elektriziran. Intenzivniji, jači, odvažniji.

vrsp

Gornje note grejpa originalnog mirisa pojačane su pimentom i crnim paprom. U srcu mirisa pulsiraju senzualne note cimeta, kumina i šafrana.

Baznoj noti duhana u novom je Spicebombu pridodana drvenasta nota jantara. Dodatno su naglašene zavodljivim notama crne vanilije i bušina.

Spicebomb Extrême dolazi u istoj bočici u obliku bombe kao i originalni miris. Ovoga je puta staklo tamno i neprozirno – simbolizira sirovu moć i zagonetnost.

Sjajna crna vrpca iz originalnog pakiranja sada je u brončanoj boji lave – odražava vatrenu snagu vulkanske erupcije.

I ovdje se miris otpušta povlačenjem iglice s logom V&R.

Brutalno muževan, opasno zavodljiv.

Dostupan je ekskluzivno u Mueller parfumerijama.

SPB EXTREME EDP V50ML – 470 hrk

SPB EXTREME EDP V90ML – 670 hrk

Podsjetimo i na ‘’bolju (cvjetnu) polovicu’’ ovog eksplozivnog mirisa – Flowerbomb Extreme, ekstremno luksuzan, stravstven i magičan!

Bočica boje ametista za veći cvjetni intenzitet i dugotrajniji miris – velika doza arapskog jasmina nasuprot slatke baze benzoina, vanilije i rižinog praha.

vrz

FLBB EXTREME EDP V30ML – 624 hrk

FLBB EXTREME EDP V50ML – 875 hrk

 

Midas Widget

Ostavite komentar