Vesna Manestar: „Brinite se o vašoj koži! “

Pitali smo Vesnu Manestar, direktoricu marketinga Vichya o novosti linije NEOVADIOL, kozmetici koja obnavlja mladenački izgled kože.

vesnaUkratko nam predstavite novost linije NEOVADIOL NADOMJESNOG KOMPLEKSA
Neovadiol nadomjesni kompleks predstavlja novu generaciju kozmetike koja jedinstvenim i pažljivo odabranim aktivnim sastojcima u obliku kozmetičkog kompleksa obnavlja mladenački izgled kože i djeluje na tri vidljive posljedice menopauze na koži: osjećaja gustoće, preoblikovanje crta lica i blistavost tena.

Što točno DHEA ekspertiza u Vichyu znači za revolucionarnu njegu kod žena?
DHEA je hormon, koji proizvode nadbubrežne žlijezde i zbog njegovih pozitivnih učinaka na kožu nazivamo ga i hormon mladosti. Obzirom da razina hormona DHEA pada već od 21. godine izazov koji si je zadao Vichy je, da sa aktivnim sastojcima u kremi za lice na neki način kompenzira učinak DHEA na kožu.

Rekli ste:” Vrijeme menopauze je vrijeme kada nema pauze!”, što Vi savjetujete ženama koje ulaze u menopauzu?

Prema jednoj studiji iz Francuske osjećaj sreće kod žena nakon 50. ponovno raste, naime dame u tim godinama su se ostvarile na poslu, u privatnom životu, postale svoje, pa život postaje ponovno uzbudljiv. Kod nas žena je to, da se osjećamo dobro u svojoj koži često povezano i sa izgledom stoga ženama preporučujem, da se brinu o svojoj koži, u svim životnim fazama, jer danas s kvalitetnom njegom zaista možemo djelovati protiv vidljivih znakova starenja kože. Ako se osjećamo iznutra dobro i mladoliko, zašto ne bi očuvale i te mladolike crte lica i izgled kože?

Ana Mišić

Midas

Ostavite komentar