Savršeni duo za intenzivnu jesensku regeneraciju kože

Vrijeme godišnjih odmora pomalo se približava kraju i dolazi vrijeme za povratak u užurbanu svakodnevicu. Osim lijepih uspomena, topli ljetni dani ostavljaju traga i na koži lica te s prvim jesenskim danima posebnu pažnju valja posvetiti njezinoj regeneraciji. Naime, dugotrajno izlaganje suncu, vjetru, morskoj soli, suhom zraku, ali i pretjerano pranje kože utječe na smanjenje vlažnosti kože lica koja postaje gruba i zadebljana. Isušivanje kože utječe i na smanjenu mogućnost provođenja međustanične izmjene tvari i proizvodnju elastina i kolagena što direktno utječe na smanjenje čvrstoće kože i pojavu bora.

niveaBrzom reakcijom mogu se sanirati nastala oštećenja na koži te spriječiti preuranjeno starenje kože lica. NIVEA u svojem bogatom asortimanu proizvoda s čudesnim koenzimom Q10 za jesensku regeneraciju kože preporuča “savršeni duo” – Q10 Plus Serum Pearls i Q10 Plus dnevnu kremu protiv bora koji će zajedničkim snagama koži vratiti elastičnost i čvrstoću te umanjiti bore.

Revolucionarni Q10plus Pearls serum koji je oduševio žene diljem zemlje, sadrži najveću razinu koenzima Q10 unutar cijele NIVEA linije te je prvi proizvod s tehnologijom perlica koje u kombinaciji s intenzivnim hidratantnim gelom snažno utječu na mladolik i svjež izgled kože. Nakon njegova lansiranja, NIVEA je provela istraživanje u kojem je sudjelovalo 150 ispitanica od kojih bi njih čak 99% preporučilo Q10 Pearls serum svojim prijateljicama. 78% ispitanica smatra da korištenjem ovog seruma svojoj koži pružaju više, a njih 87% osjetilo je da im je koža postala mekša i svilenkastija. Osjećaj da serum pomlađuje njihovu kožu, potvrdilo je 76% žena, a vrlo pozitivan opći dojam o proizvodu njih 64%. U potpunosti je zadovoljno serumom bilo 46% ispitanica, a osjećaj da serum djeluje i na najdublje bore iskazalo je 52% žena.

Dnevna krema za lice nanosi se nakon seruma kako bi koži pružila još intenzivniju hidrataciju i pospješila njezinu obnovu. NIVEA Q10 plus dnevna krema protiv bora vraća mladolik izgled koži lica te ju dodatno njeguje vitaminom E. Sadrži i kreatin koji poboljšava učinkovitost koenzima Q10 koji kao snažan anatioksidans neutralizira štetne slobodne radikale. Iako jesensko sunce djeluje slabije ili možda čak i bezopasno, i u ovim je mjesecima koži potrebno pružiti zaštitu od štetnih UVA zraka. Formula NIVEA Q10 plus dnevne kreme sadrži snažne UV filtere i zaštitni faktor SPF 15 kojima prevenira nastanak novih oštećenja kože te nastajanje bora.

Iskoristite moć perlica i snažnog koenzima Q10 za snažnu jesensku obnovu kože koja će vam svoju zahvalnost iskazati mladolikim sjajem zbog kojeg ćete ove jeseni zablistati.

NIVEA Q10 PLUS “SAVRŠENI DUO” ZA INTENZIVNU REGENERACIJU KOŽE LICA:

nivNIVEA Q10 PLUS Serum Pearls

Posebna formula seruma, osim koenzima Q10 sadrži još dva aktivna sastojka kože: hijaluronsku kiselinu i kreatin dok njegova svilenkasta tekstura ostavlja izuzetno gladak i ugodan osjećaj na koži. Žuta boja perlica koje se rastapaju u dodiru s kožom podsjeća na prirodnu boju koenzima Q10. Hijaluronska kiselina pomaže hidratizirati kožu tako što povećava sposobnost kože da zadrži vlagu dok kreatin pomaže zalihama energije unutar kože. Formula s koenzimom Q10, hijaluronskom kiselinom i kreatinom pruža iznimnu pomoć u borbi protiv bora. Rezultat je mlađi i glađi izgled kože s vidljivo smanjenim borama. Za optimalne rezultate koristite ujutro prije Q10 plus dnevne kreme.

Cijena (40ml): 99,90 kn

niv2NIVEA Q10 PLUS dnevna krema protiv bora

Sadrži kreatin koji poboljšava djelovanje koenzima Q10 protiv bora. Dnevna Q10 plus krema vraća koži elastičnost i čvrstoću te djeluje na sitne linije i smanjuje bore. Koži lica vraća mladolik izgled, pruža pojačanu UVA zaštitu te dodatno njeguje vitaminom E, pogodnim za sve tipove kože.

Cijena (50ml): 87,90 kn

Midas Widget

Ostavite komentar