Remington 24/7 Lifestyle za frizure od jutra do mraka!

REMINGTON PREDSTAVIO INOVACIJE U NJEZI KOSE I TIJELA

remington

Zagreb, 22. studeni 2016. – Remington, vodeći proizvođač uređaja za stiliziranje kose i uljepšavanje tijela na prigodnom eventu „Remington 24/7 Lifestyle, 24 hours hair style“ predstavio je novitete iz svijeta ljepote, a na svojoj kosi  isprobala ih je i poznata voditeljica Marijana Batinić, koja se tom prigodom oduševila  novim loknama.

marijana

Što god radili, budite sigurni u izgled svoje kose i priuštite si prekrasnu frizuru koja traje 24 sata, a odgovara vašem životnom stilu 24/7. Frizure napravljene s RemingtonPRO luxe uređajima traju duže i uređene su od jutra do mraka.

remi1PRO luxe je nova inovativna kolekcija proizvoda za oblikovanje kose iz Remingtona s uvidom u potrebe žena, koja koristi OPTI heat tehnologiju. Inteligentna OPTI heat tehnologija fiksira frizure koje traju cijeli dan i ženama pruža lijepo uređenu kosu zdravog izgleda. Napravljen u luksuznoj nježno rozoj boji sa zlatnim detaljima, PRO luxe asortiman osim što dobro izgleda, pruža dobar osjećaj na kosi.

remi3

Pripremite se na vrijeme za slobodu bez dlačica …

remi4Remington i LIGHT uređaj za odstranjivanje dlačica koji koristi intenzivnu pulsnu svjetlost je sigurno i bezbolno rješenje za odstranjivanje dlačica s tijela i lica. Odbacite britvice i trake za uklanjanje dlačica voskom, jer možete uživati u trajnim rezultatima nakon samo tri tretmana. Dovoljno jednostavan za korištenje kod kuće i dovoljno učinkovit da vas poštedi redovitih odlazaka u salone, ovaj proizvod vas čini slobodnom od dlačica, za sve što poželite.

Pametna funkcija rada s više bljeskova omogućuje vam da se trajno riješite dlačica nakon samo 3 tretmana. Jednostavno tretirajte željeni dio tijela svaka dva tjedna unutar 6 tjedana.

Prije kupnje uređaja uz pomoć senzora za određivanje tipa kože preporučamo da se provjeri je li koža pogodna za IPL tretman što vam jamči postizanje željenih rezultata.

Moguć je izbor  između pet postavki koje omogućuju odabir jačine rada koja će biti ugodna za tretiranje vašeg lica i tijela.

remi2Tijekom prezentacijskog dijela Remingtonje predstavio i liniju šišača i brijača za muškarce.

Precision Cut šišači za kosu imaju naprednu geometrija oštrica. AcuAngle oštrice napravljene su za preciznu izvedbu šišanja. Bilo da se radi o održavanju frizure ili kreiranju potpuno nove, ove oštrice, zajedno s 23 precizno određene dužine šišanja (0,5 – 44 mm) korisnicima pružaju sav potreban alat u jednom uređaju.

Hyper Flex Aqua Pro je najnaprednija linija rotacijskih brijaćih aparata. Remingtonovi stručnjaci kreirali su Comfort Float nožiće, koji svojim neovisnim, samostalnim kretanjem hvataju dlačice iz svakog kuta. Za posebno tvrdoglava područja turbo način rada pruža dodatnu snagu.  Ovaj proizvod je budućnost generacija brijanja!

Remington revolucionarna Hyper Flex tehnologija i Comfort Float nožići omogućuju savijanje i glave i vrata ovog brijačeg aparata za vrhunsku pokrivenost. Ako imate kratku i gustu bradu, željet ćete brijaći aparat koji će biti vodootporan. Na Hyper Flex brijaći aparat je 100% vodootporan, te pruža iznimnu izvedbu tijekom suhog i mokrog rada. Napravljen je čak i kako bi radio s uljima i gelovima za brijanje čime je brijanje još ugodnije.

remi5

Midas Widget

Ostavite komentar