Pripremite kožu i za gradsku špicu…

Kasnoproljetni i prvi ljetni dani okupani suncem, jednostavno mame na uživanje u druženju po gradskim kafićima i terasama, u šetnji gradom ili boravku u prirodi i parkovima.

No, stručnjaci upozoravaju da velik broj ljudi često nije svjestan opasnosti za našu blijedu i još nepreplanulu kožu dok ispijamo kavicu na osunčanoj terasi. Iz toga razloga često zanemarujemo korištenje proizvoda sa zaštitnim UV faktorom u gradu te njegovu primjenu odgađamo sve do dolaska na plažu. No, samo zato što niste na plaži, ne znači da je vaša koža imuna na sunce.

Nepripremljenoj koži potrebno je znatno kraće vremena provedenog na suncu da dođe do crvenila, mogućih alergija na sunce te oštećenja kože koje dovodi do prijevremenog starenja.

Stoga bilo da uživate u suncu i druženju na gradskoj špici, u pauzi za ručak ili trčanju parkom, uvijek na lice, dekolte i ramena nanesite odgovarajuću visoku zaštitu, minimalnog UV faktora 20, koja će zaštititi kožu od štetnog djelovanja UV zraka i očuvati njezina mladenačka svojstva.

Nanesite proizvod sa zaštitnim faktorom svako jutro nakon ili umjesto uobičajene kreme za lice, i obnavljajte ju ovisno o boravku na suncu.

Vrlo visoka zaštita koja čuva mladost kože

Slasna zaštita kože od prijevremenog starenja i UVA/UVB zračenja, NUXE Sun Topiva krema za zaštitu od suncaSPF 50 pruža visoku sigurnost za kožu prilikom izlaganja suncu te smanjuje pojavu sunčanih pjega.

Ova slasna njega ujedno pojačava i produljuje preplanuli ten zahvaljujući prirodnom puderu rogača, vodeni zumbul obilno hidratizira kožu, a egzotični Kau Pe cvijet s Markižanskog otočja (lat. Fagraea berteroana) štiti od pregrijavanja kože, umiruje ju i smanjuje iritacije.

Cijena, 50 ml: 144 kn

 Snažan anti-age i visoka UV zaštita kože u gradu

U gradu ili u prirodi, UVA zrake prodiru dublje u kožu od UVB zraka i njihov se učinak reflektira u obliku vanjskih znakova starenja (bore, tamne mrlje i opuštanje kože).

Nova Nuxuriance® Ultra Potpuna obnavljajuća anti-age krema SPF20 | PA +++, nanešena kao gornji, zaštitni sloj nakon seruma ili kao baza ispod tekućeg pudera učinkovito štiti kožu od UV zračenja tijekom cijelog dana, dok ujedno djeluje na obnovu, učvršćivanje i vraćanje volumena koži. Njezino zaštitno djelovanje djeluje i u borbi protiv tamnih mrlja. Za sve tipove kože.

Cijena, 50 ml: 337,59 kn

NUXE proizvodi dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

 

Midas Widget

Ostavite komentar