PearlDrops za holivudski osmijeh

Da bi zubi bili i ostali bijeli osim održavanja svakodnevne higijene usne šupljine izuzetno je važno redovito i pravilno četkanje zubi. Uz učinkovito uklanjanje ostataka hrane i naslaga sa zuba i zubnog mesa nezaobilazna je i uravnotežena prehrana bogata vlaknima i siromašna šećerima.

Međutim, za holivudski osmijeh bez mrlja od kave, čaja, vina ili cigareta potrebno je nešto malo više od standardne higijene zubi – paste za poliranje koje zubima neovisno koje nijanse bili vraća prirodni sjaj i bjelinu.

pdPearlDrops paste za poliranje zubi na svjetskom su tržištu prisutne punih 40 godina, a u kratkom vremenu postale su pravi hit i kod nas. PearlDrops paste ne sadrže grube abrazive niti kiseli pH koji bi mogli oštetiti caklinu. Riječ je o mehaničkom sredstvu koje je upotrebljivo za svakodnevnu higijenu zubi i za sve one koji žele nešto više od standardne higijene zubi.

PearlDrops paste za poliranje zubi posjeduju specijalnu 4D formulu koja dubinski čisti i uklanja mrlje od kave, čaja, vina, cigareta i plak sa zuba. Klinički su dokazane, nježne i sigurne, a uz svakodnevno korištenje zubima vraćaju prirodni sjaj i bjelinu.

Pasteza izbjeljivanje zubi prisutne su u svim dm i Bipa drogerijama u tri varijante Instant White, HollywoodSmile i Coffee& Tea.

A.M.

Midas

Ostavite komentar