Oriflame donosi nekoliko prijedloga što pokloniti za Valentinovo!

llLjubav pokreće svijet. Pružanje ljubavi i osjećaj da je ona uzvraćena, stvari su koje život čine vrijednim. Valentinovo je podsjetnik da voljenoj osobi damo do znanja koliko nam znači. Na toj ideji nastala je i novo limitirano izdanje Oriflame kolekcije Lace Love.

Lace Love hidratantna krema za meku kožu ruku dizajnirana je kako bi bila pogodan poklon za Valentinovo. Osnovu cvjetno-voćnog mirisa kreme čine marelica, magnolija i med. Savršen poklon čini i Lace Love sapun za ruke čiji reljefni uzorak čipke naglašava njegov senzualno nježni miris.

ggU ponudi je i Giordani Gold miris čija je inspiracija nastala na blagim padinama Toscane. Kompozicija složena iz najcjenjenijih sastojaka u parfumerijskoj industriji, poput cvijeta naranče, osnova je novog Giordani Gold Original mirisa za žene. Ovaj raskošan miris dostupan je od sada u novoj bočici još luksuznijeg dizajna.

Zbog ženstvene i sofisticirane svježine, miris je namijenjen svim ženama koje su strastveno zaljubljene u život. Za žene koje žive da bi voljele, stvarale, smijale se…. Za one koje cijene vrhunsko umijeće, veličanstvene sastojke i čistu eleganciju poput one koju pronalazimo u savršeno ukomponiranom cvijetu naranče.

Čaroliju Valentinova dočarat će i Delicious Moments pjenušava kupka gurmanskom kombinacijom mirisa – jagoda, vanilija i bijela čokolada.

oriflame

Ostavite komentar