Novost na hrvatskom tržištu beauty proizvoda – Noelle kistovi i četkice

Noelle set make up kistova i četkica – novost na hrvatskom tržištu beauty proizvoda

Za savršen izgled od ključne važnosti je uz kvalitetu proizvoda također i odgovarajući način nanošenja. Stoga su make up kistovi i četkice neizostavan dio svake kozmetičke torbice. Odlična vijest za sve ljubiteljice make up-a će je da su se na  hrvatskom tržištu beauty proizvoda pojavili i Noelle kistovi i četkice, a dostupni su kao set četkica pakiranih u etuiju od eko kože.

noelle

Kistovi, četkice i aplikatori dio su jednog make up setaNoelle – koji sadrži čak 12 kistova različite namjene. Četke su izrađene od sintetičke dlake, izrazito mekane i nježne za kožu. Jedna od ključnih prednosti make up seta je što su sve četkice pakirane u etuiju te su zaštićene od neželjenih vanjskih utjecaja (prašine, vlage ili doticaja s drugim kistovima), a posebno su prikladne za putovanja. Noelle set make up kistova dostupan je u svim BIPA trgovinama po cijeni od 169,90 kuna.

Noelle make up set sadrži četkice za tekući puder i puder u prahu, četkice za rumenila, kistove za sjenila različitih oblika, kist za obrve, za konturiranje, kist za nanošenje tuša na oči, te kist za ruž. 

A.M.

Ostavite komentar