Nove Lancome make-up trendove potpisuje Caroline de Maigret

Nove make up trendove za jesen kao dio Fall look-a (Parisian Inspiration by Caroline de Maigret) potpisuje Caroline de Maigret – Lancôme muza, glazbena producentica i model

nas-maireFrancuska ikona, Caroline de Maigret je pravi izvor inspiracije za žene diljem svijeta. Model, glazbena producentica i Lancome-ova pariška muza, Caroline de Maigret je uistinu multi-talentirana žena. Ušla je u svijet mode slučajno, ali sada je tražena od strane najvećih svjetskih dizajnera. Ona ih doslovno inspirira … ali modni izričaj nije dovoljno za Caroline. Na čelu tvrtke Yarock i Bonus Tracks Records, koju je osnovala s partnerom i suradnikom, glazbenikom Yarolom Poupaudom, ona stvara vrhunske umjetnike, izvorne filmske soundtrack-ove i oglase. Njezin cilj osloboditi, podijeliti i otkriti kreativnost. Nedavno se okrenula i pisanju, njezina knjiga “Kako biti pariški gdje god se nalazili”, postala je globalni hit, prevedena je na 28 jezika u roku od 6 mjeseci od objave knjige.

maire

Budući da je definicija stila biti svoja, ekskluzivno za Lancome, Caroline de Maigret našla je inspiraciju u onome što voli, a to je stvaranje makeup kolekcije za raskošne jesenske dane. Stvaranje kompletne idealne kolekcije Essentials. Za inspiraciju je koristila sve ono što čini njezin osmijeh, male trikove koje je naučila od vizažista s kojima je radila. Sve što vam je potrebno za jesenski vikend u Parizu, bilo po danu ili noći, za vikend ili preko tjedna, na stručnim skupovima, za kave na terasimarendu na suncu
maire2
 U Parizu, žene mijenjaju svoj lak za nokte toliko često kao što mijenjaju i svoje raspoloženje. Ali kada bi se Caroline de Maigret morala opredijeliti samo za jedan, to bi bio onaj s bojom šipka koji odražava bezvremensku, klasičnu i odvažnu elegancija.


Lancome muza, Caroline de Maigret ujedinila je fotografa Annemarieke Van Drimmelen i redatelja Bertranda le Pluard, da napišu novo poglavlje o svojoj video suradnji: bez napora”. Nekoliko pariških tajni za Lancome napisanih u obliku 5 kratkih scena: Ona ispred kamere, a on iza kamere: kreativni dvojac se poigrava pariškim klišejima prije otkrivanja Carolinine krajnje tajne: njenih paleta Otkrijte više na Lancome.com.

 paris

 DAZZLING 165 FALL 2015 OS – 205,00 kn  

DAZZLING 205 FALL 2015 OS – 205,00 kn  

DAZZLING 305 FALL 2015 OS -205,00 kn

VIL 193 FALL 15 OS -125, 00 kn

VIL 443B FALL 15 OS – 125, 00 kn

VIL 383 FALL 15 OS – 125,00 kn

CDM PALETTE FALL 2015 – 627,00 kn

CRAYON KHOL 12 FALL 15 OS – 162,00 kn

Midas Widget

Ostavite komentar