Nivea za jesensku regeneraciju kože preporučuje NIVEA Q10 PLUS SERUM PEARLS i Q10 PLUS dnevnu kremu

Dugotrajno izlaganje suncu, vjetru, morskoj soli, suhom zraku, ali i pretjerano pranje kože utječe na smanjenje vlažnosti kože lica koja postaje gruba i zadebljana. Isušivanje kože utječe i na smanjenu mogućnost provođenja međustanične izmjene tvari i proizvodnju elastina i kolagena što direktno utječe na smanjenje čvrstoće kože i pojavu bora.

nivea-pearls

NIVEA u svojem asortimanu proizvoda s čudesnim koenzimom Q10 za jesensku regeneraciju kože preporuča “savršeni duo” – Q10 Plus Serum Pearls i Q10 Plus dnevnu kremu protiv bora koji će zajedničkim snagama koži vratiti elastičnost i čvrstoću te umanjiti bore.

Revolucionarni Q10plus Pearls serum sadrži najveću razinu koenzima Q10 unutar cijele NIVEA linije te je prvi proizvod s tehnologijom perlica koje u kombinaciji s intenzivnim hidratantnim gelom snažno utječu na mladolik i svjež izgled kože. Nakon njegova lansiranja, NIVEA je provela istraživanje u kojem je sudjelovalo 150 ispitanica od kojih bi njih čak 99% preporučilo Q10 Pearls serum svojim prijateljicama. 78% ispitanica smatra da korištenjem ovog seruma svojoj koži pružaju više, a njih 87% osjetilo je da im je koža postala mekša i svilenkastija. Osjećaj da serum pomlađuje njihovu kožu, potvrdilo je 76% žena, a vrlo pozitivan opći dojam o proizvodu njih 64%. U potpunosti je zadovoljno serumom bilo 46% ispitanica, a osjećaj da serum djeluje i na najdublje bore iskazalo je 52% žena.

Dnevna krema za lice nanosi se nakon seruma kako bi koži pružila još intenzivniju hidrataciju i pospješila njezinu obnovu. NIVEA Q10 plus dnevna krema protiv bora vraća mladolik izgled koži lica te ju dodatno njeguje vitaminom E. Sadrži i kreatin koji poboljšava učinkovitost koenzima Q10 koji kao snažan anatioksidans neutralizira štetne slobodne radikale. Iako jesensko sunce djeluje slabije ili možda čak i bezopasno, i u ovim je mjesecima koži potrebno pružiti zaštitu od štetnih UVA zraka. Formula NIVEA Q10 plus dnevne kreme sadrži snažne UV filtere i zaštitni faktor SPF 15 kojima prevenira nastanak novih oštećenja kože te nastajanje bora.

serumNIVEA Q10 PLUS Serum Pearls – u svojoj forumli osim koenzima Q10 sadrži hijaluronsku kiselinu i kreatin. Hijaluronska kiselina pomaže hidratizirati kožu tako što povećava sposobnost kože da zadrži vlagu dok kreatin pomaže zalihama energije unutar kože.

Preporučena MPC (40ml): 99,90 kn

nivea-kremaNIVEA Q10 PLUS dnevna krema protiv bora – sadrži kreatin koji poboljšava djelovanje koenzima Q10 protiv bora te vraća koži elastičnost i čvrstoću te djeluje na sitne linije i smanjuje bore. Koži lica vraća mladolik izgled, pruža pojačanu UVA zaštitu te dodatno njeguje vitaminom E, pogodnim za sve tipove kože.

Preporučena MPC (50ml): 87,90 kn

Midas Widget

Ostavite komentar