Nivea je predstavila novu NIVEA Repair & Targeted Care liniju

Nova NIVEA Repair&Targeted Care linija za obnavljanje suhe i oštećene kose sadrži inovativni KeraDETECT sustav koji obnavlja strukturu vlasi iznutra na mjestima gdje postoje oštećenja, štiti kosu te ju čini mekom i glatkom na dodir.

Površinski zaštitni sloj korteksa dlake, kutikula, štiti kosu od negativnih utjecaja i oštećenja nastalih prilikom UV zračenja, stiliziranja i korištenja sušila za kosu. Prilikom oštećenja kutikule, korteks ostaje nezaštićen što uzrokuje listanje kose i ispucale vrhove. Jedinstveni KeraDETECT sustav sadrži pozitivno naelektrizirane molekule koje privlače negativno naelektrizirane dijelove kose te ju tako obnavljaju točno na mjestima na kojima je oštećena, dok je istovremeno štite i čine mekom.

 Inovativni KeraDETECT sustav jedinstvena je kombinacija triju komplementarnih aktivnih tvari: Repair Active, pantenola i peptida.

  • Repair Active otkriva oštećenja na površinskom sloju kose te obnavlja kosu na mjestu gdje je potrebno.
  • Pantenol dubinski prodire u kosu, hidratizira ju i jača iznutra.
  • Peptidi prianjaju uz površinu vlasi, obavijaju je zaštitnim slojem te pružaju kosi dodatnu zaštitu od vanjskih utjecaja.

Nova Nivea Repair & Targeted Care linija sadrži i novu njegujuću Nutri-Essence formulu s hranjivim uljem makadamije i Eucerit®-om koji dodatno hidratiziraju oštećenu kosu, štite ju od lomljenja i ispucalih vrhova te dubinski obnavljaju strukturu vlasi iznutra.

nsNIVEA Repair & Targeted Care šampon

Šampon za njegu kose s inovativnim KeraDETECT sustavom prepoznaje oštećenja vlasi i obnavlja ih baš tamo gdje je potrebno te vraća elastičnost kosi. Njegujuća Nutri-Essence formula koja sadrži dragocjeno ulje makadamije i Eucerit® hidratizira suhu i oštećenu kosu, jača ju izvana i iznutra te ju štiti od lomljenja i ispucalih vrhova. Preporučena maloprodajna cijena (250 ml): 21,90 kn

nc NIVEA Repair & Targeted Care regenerator

Inovativni KeraDETECT sustav prepoznaje oštećenja vlasi i obnavlja ih baš tamo gdje je potrebno te štiti kosu od lomljenja i ispucalih vrhova. Njegujuća Nutri-Essence formula koja sadrži dragocjeno ulje makadamije i Eucerit® prodire dubinski u svaku vlas i obnavlja njezinu strukturu od korijena do vrhova. Za neodoljivo meku i glatku kosu te olakšano raščešljavanje. Preporučena maloprodajna cijena (200 ml): 21,90 kn

NIVEA je sve linije za njegu i styling kose obogatila novom njegujućom Nutri-Essence formulom te im podarila svjež i nov izgled u atraktivnoj i praktičnoj ambalaži.

A.M.

 

Midas

Ostavite komentar