Matrix predstavlja redizajniranu liniju za njegu kose – TOTAL RESULT

Matrix predstavlja redizajniranu liniju – TOTAL RESULTS, prvu Matrix liniju za profesionalnu njegu kose koja omogućava  samopouzdano, brzo i jednostavno kreiranje svakog izgleda po privlačnim i pristupačnim cijenama.

Matrix je vodeći brand na području profesionalnih proizvoda za kosu u Americi, a od 2000. godine je sastavni dio Divizije profesionalnih proizvoda L’Oréal kompanije. Matrix je osnovan 1980. godine u SAD-u, od strane bračnog para Arnie i Sydell Miller koji su bili frizeri te su htjeli omogućiti ostalim frizerima da sveobuhvatnom linijom proizvoda razvijaju svoj poslovni model na način da mogu u potpunosti iskoristiti svoj talent i kreativnost.

Još od osnivanja 1980. Matrix se fokusirao da sve što pruža bude profesionalno. I tako je nastao novi, redizajnirani TOTAL RESULTS – prva Matrix linija za profesionalnu njegu kose.

color-obsessed
COLOR OBSESSED: ZA OČUVANJE INTENZITETA BOJE – Intenzivna boja sa zaštitom od blijeđenja. Antioksidansi pomažu u zaštiti od štetnih utjecaja okoline, te štite boju do 32 pranja.
Šampon i balzam štite protiv blijeđenja te produžuju intenzitet boje. Miracle Treat 12 pruža 12 benefita obojenoj kosi. Prikladan je za obojenu kosu, pruža trenutnu svilenkastost, omogućuje lakše raščešljavanje, pomaže u omekšavanju i štiti kosu od oštećenja, pruža hidrataciju, pomaže u sprečavanju lomljenja, pruža podatnost, pomaže u očuvanju prirodnog volumena, pomaže pri postizanju anti-friz učinka, pomaže zagladiti i ukrotiti kosu, pomaže u vraćanju sjaja. Maska, intenzivno obnavljajući tretman, hidratizira kosu te pomaže u jačanju porozne kose.
Informativna cijena: Šampon: 63 kn Balzam: 67 kn Maska: 67 kn Miracle Treat 12: 88 kn

so-silverSO SILVER: ZA RJEŠAVANJE NEŽELJENIH REFLEKSA
Šampon koji neutralizira neželjene žute reflekse za prikladno toniranu platinasto blond i sivu boju. Sastojci za uravnoteženo toniranje neutraliziraju bakrene tople tonove, te korigiraju žute reflekse.
Informativna cijena: Šampon: 63 kn

amplifyHIGH AMPLIFY: ZA POVEĆANJE VOLUMENA kose
Formule bez silikona s proteinima jačaju strukturu tanke, opuštene kose. Šampon i balzam pomažu pri jačanju strukture tanke, opuštene kose za volumen koji traje. Wonder Boost Root Lifter precizni raspršivač za podizanje kose u samom korijenu ili po cijeloj dužini omogućava nevjerojatan volumen bez otežavanja uz fleksibilno učvršćivanje.
Informativna cijena: Šampon: 63 kn Balzam: 67 kn Wonder Boost Root Lifter: 105 kn

so-long-damageSO LONG DAMAGE: ZA OBNOVU KOSE
Ceramidi pomažu povećati snagu duge kose i smanjiti njezinu lomljivost za 88%. Šampon i balzam pružaju sjaj te pomažu u jačanju kose uz smanjeno lomljenje. Break Fix eliksir bez ispiranja pomaže pri obnovi i vraća snagu oštećenoj kosi.
Informativna cijena: Šampon: 63 kn Balzam: 67 kn Break Fix eliksir: 105 kn

curl-pleaseCURL PLEASE: ZA OŽIVLJAVANJE KOVRČI
Ulje jojobe pomaže u hidrataciji valovite i kovrčave kose, pruža anti-friz učinak te pomaže u definiranju živahnih kovrči. Losion pruža laganu hidrataciju, povećava volumen te omogućava lakše oblikovanje i sjaj kose.
Informativna cijena: Šampon: 63 kn Balzam: 67 kn Curl Please losion: 88 kn

mega-sleekMEGA SLEEK: ZA ODRŽAVANJE ZAGLAĐENOSTI
Šampon i balzam pomažu u kontroli buntovne i neposlušne kose, pružaju anti-friz učinak i zaglađuju kosu.
Informativna cijena: Šampon: 63 kn Balzam: 67 kn

A.M.

Midas

Ostavite komentar