Maria Sharapova predstavlja novi Avon Luxe make-up

Poznata tenisačica Maria Sharapova novo je zaštitno lice Avonove luskuzne LUXE make-up kolekcije.

ms2„Kao uspješna sportašica, ali i poslovna žena, koja svoj uspjeh i ljubav prema poslu i ljepoti želi podijeliti sa svim ženama i pozvati ih da se osjećaju dobro, zadovoljne sobom, snažne i sretne, Maria je savršen izbor za ovaj poseban luksuzan Avonov make-up.“ rekla nam je Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja u Avonu.

Luxe podloge sadrže prah bijelog safira koji se u potpunosti stapa s tonom kože. Vrlo je lagana formula koja koži daje da diše te ju hidratizira, prekriva nedostatke i ostavlja lagan luksuzan miris. Luxer primer priprema kožu za nanošenje makeupa i produljuje njegovo trajanje, savršena je matirajuća baza. Luxe pjenasta podloga za lice s dodatkom je svile, mineralna formula sa svjetlucavim česticama u Luxe Miracle podlozi kreira blistav izgled, a Luxe puder u kamenu matira i fiksira stvarajući savršenu teksturu kože lica.

Luxe maskara i tuš za oči sadrže prah crnih dijamanata koji ističu božanstveno crnu boju tako definirajući oči: preciznim linijama tuša za oči u jednom potezu i savršenim naglašavanjem trepavica u drugom. U Luxe Shine Brilliance ružu za usne pronaći ćete čestice koje reflektiraju svjetlost, za izražajnu boju i briljantni sjaj. Luxe sjajilo za usne obogaćeno je čistom svilom, a Luxe blazam za usne sadrži retinol i kolagen tako pružajući usnama punoću i nježnu boju.

luxe

luxemLuxe linija je sada upotpunjena i posebnim novitetom. LUXE Glamurous Lash 2u1 maskara nova je maskara koja s jedne strane ima četkicu poznate Luxe kvalitete i s druge strane poseban ekluzivni serum za jačanje trepavica koji spriječava ispadanje i lomljenje trepavica te im pruža puniji, gušći i zdraviji izgled.

A.M.

Midas

< Prijašnji članak
Hrvatski James Bond

Ostavite komentar