Lancome predstavio dnevnu i noćnu kremu za suhu kožu Visionnaire

San kao ključ ljepote

Uz Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector™ žene napokon mogu mirno spavati

lancome1Zbog iznimno gustog radnog rasporeda i dostupnosti 24 sata dnevno, žene spavaju sve manje i manje, a njihov je san sve nekvalitetniji. Zbog toga se i njihova koža više ne obnavlja kako bi trebala, a rezultat je ‘upalo’ lice, ten bez sjaja i bore. Zamjetan umor na licu od trenutka kada se probude nikako ne predstavlja dobar početak dana.

Kada je riječ o obnovi kože, ništa ne može zamijeniti kvalitetan san. Melatonin, poznat i kao hormon sna, igra ključnu ulogu u regulaciji kronobiološkog ritma. Upravo on tijelu šalje signal da zaspe. Koža je najaktivnija dok spavamo. Stanice se množe i stanična je dioba na vrhuncu, čime se obnavlja epiderma. U njoj se proizvodi još jedan hormon, ključan za sintezu proteina poput kolagena, koji potiče obnovu tkiva kože. Navedeno pokazuje presudnu ulogu sna za kvalitetu kože i održavanje mladolikog izgleda.

Međutim, postoji i optimalno razdoblje kada je proces obnove i diobe stanica kože na vrhuncu. Presudno vrijeme za ljepotu kože je između 23 sata i 2 sata. Dokazano je da se u ovim prvim satima sna, poznatim kao „zlatni sati“, epiderma najviše obnavlja. Stoga je riječ o dragocjenom razdoblju tijekom kojeg je ključno pobrinuti se o zdravlju kože, u svrhu njezina oporavka i optimizacije perioda obnove stanica.

Lancôme nam predstavlja inovativan proizvod za noćnu njegu kože s jednim ciljem: ponovno učiniti buđenje čudesnim trenutkom, kojem se s entuzijazmom radujemo.

lancome2Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector, Lancômeov novi proizvod za ljepotu kože, tijekom sna transformira izgled kože, uz sasvim novi osjećaj pri buđenju. Nadahnut noćnim pakunzima za lice, posljednjim kozmetičkim trendom iz Azije, njegova jedinstvena i iznenađujuća formula gela u ulju briše znakove umora u stvarnom vremenu. Formula je istovremeno pruža potpunu pokrivenost i prozračnost, njegujuća je i osvježavajuća te maksimalno iskorištava sposobnost kože za oporavak i obnovu tijekom noći, kako bi se postigao odmoran izgled te glatkija, elastičnija i blistava koža od trenutka buđenja.

lancome-novaJasmonati: Lancômeov ekskluzivan odabir za poticanje obnove kože

Lancôme je 2011. godine predstavio revolucionarni proizvod Visionnaire, utrijevši put za korištenje molekula čija je primjena na području kozmetike dotad bila nezamisliva, a riječ je o jasmonatima.

Proučavajući proces obnove biljaka, naš je Odjel za istraživanja bio jedan od prvih koji je otkrio potencijal jasmonata kao aktivnih sastojaka za obnovu kože. U nemogućnosti da se odupru agresorima, biljke su razvile moćne obrambene mehanizme. Odjel za istraživanja posebno se usredotočio na njihovu sposobnost sintetiziranja molekula iz skupine jasmonata. One djeluju kao signalne molekule koje aktiviraju mehanizme oporavka, obnove i obrane koji biljkama omogućuju bolje odolijevanje novim napadima.

Jasmonati u koži utječu na proizvodnju topivih faktora koji potiču interakciju različitih dijelova kože i sintezu hijaluronske kiseline, važnog sastojka kože koji igra ključnu ulogu u strukturiranju tkiva. Ispunjava prostor između stanica i zadržava vodu u koži te joj daje gustu i punu teksturu, što je odlika zdrave i kvalitetne kože.

Lancôme je u proizvodu Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector u potpunosti iskoristio izniman potencijal jasmonata.

Ova noćna njega mijenja kvalitetu kože: nakon buđenja je glatka, elastična i zrači zdravim sjajem.

lancome4Jedinstvena tekstura unosi revolucionarne promjene u noćnu njegu

Lancôme s Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfectorom, jedinstvenom i vrlo suvremenom formulom, predstavlja svoju interpretaciju novog trenda noćnih pakunga koji dolazi iz Koreje, kako bi se obračunao s najvećim neprijateljem ljepote: umorom.

Korištenjem patentirane tehnologije dobivena je tekstura gela u ulju, koja sadrži sitne kapljice ulja disperzirane u svježem, vodenastom gelu.

Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector omogućuje senzorno iskustvo na tri razine:

  • Ovaj gusti, svjetlucavi gel s jedva primjetnim daškom boje pruža osjećaj svježine, koji je dodatno naglašen jedinstvenim osjećajem koji stvara u dodiru s kožom.
  • Kombinacija vodenastog gela i sitnih čestica ulja prilikom nanošenja istinski transformira kožu. Svježi se gel topi pod prstima, otpuštajući zaštitna i njegujuća svojstva ulja.
  • Tekstura proizvoda Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector’ nevjerojatno je lagana, obavija kožu poput meke svile uz dugotrajan osjećaj ugode i njege.

Transformacija kože u stvarnom vremenu

Snaga proizvoda za ljepotu očituje se u kliničkom djelovanju na kožu, kao i učinku koji ima na emocije. Lancômeovi su laboratoriji za Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector razvili revolucionarni protokol testiranja koji po prvi put omogućuje uvid u oba učinka.

 Učinkovitost mjerena kliničkim i instrumentalnim ispitivanjima

Elastičnost +26%

Glatkoća +38%

Sjaj +42%

Uobičajene su nepravilnosti manje vidljive netom nakon nanošenja.

Rezultati noćne njege neosporni su već prvog jutra: 76% žena izjavilo je da im je koža elastičnija, 84% ih je izjavilo da je mekša, a 82% da izgleda nahranjeno i njegovano. Nakon duže upotrebe 86% žena je izjavilo da im je koža ponovno sjajna, dok ih je 78% uočilo bolju elastičnost. Koža je ponovno glatka i napeta.

Visionnaire Nuit Beauty Sleep Perfector mogu koristiti osobe svih tipova kože, čak i one s osjetljivom kožom.

VISIONNAIRE RICH CR J50ML     670 kn

VISION CR IN OIL NUIT P50ML   705 kn

kate

Midas Widget

Ostavite komentar