LANCOME GRANDIOSE maskara i HYPNOSE paleta sjenila za DRAMA EYES

Dvije trenutno omiljene stvarčice u mojoj torbici bez kojih nigdje ne idem – Hypnôse palete sjenila za oči (DRAMA DR11 PRS) i najnovija Grandiose maskara i to u plavoj boji (GRANDIOSE SAPHIR MIRIFIQUE 06). Da, da dobro čitate, plava, možete li vjerovati?

lancome-general

Već dugi niz godina sam obožavateljica Lancomovih maskara, i kada mislim da sam već sve vidjela, opet me je uspio oduševiti. Nekako kad je riječ o maskarama definitivno biram crne, jednom sam na poklon od frendice dobila ljubičastu pa kada sam ju probala, ostala sam ugodno iznenađena, međutim nikada nisam imala hrabrosti da pored crne odaberem maskaru u bilo kojoj drugoj boji.

grandioseA sada bez ustručavanja preporučujem svakoj smeđookoj djevojci da se ne libi probati je:)

Kada je nanesete na trepavice, shvatiti ćete da je gotovo kao crna samo što na svjetlu duže trepavice imaju plavi prigušeni odsjaj. Savršeno!

Ja je koristim već neko vrijeme i nije bilo osobe koja ju nije primjetila na mojim trepavicama, a maskara dobiva redovite komplimente, znači ne ja, ne moje trepavice, već GRANDIOSE MASKARA. Zaista je grandiozna!

Ono što se je mene najviše dojmilo kod nje je ta lakoća nanošenja, nikada se nisam mogla brže i jednostavnije našminkati. Ergonimično oblikovana četkica omogućava toliko jednostavno nanošenje da ja trenutno na umu imam onu reklamu za muškarce koja reklamira najnoviju britvicu za brijanje koja uklanja svaku dlačicu bez smiješnih grimasa:) Tako i ja sada kada se šminkam ne trebam se truditi oko ovog ili onog kuta, kada imam SMART četkicu koja to čini umjesto mene. Nekako mi je uvijek najlakše bilo nanijeti maskaru na najduže trepavice, a one uz kut oka su uvijek bile izazov, s GRANDIOSE maskarom imam potpuni pristup svim trepavicama na svim dijelovima oka, od jednog kuta do drugog i jednak pristup od korijena pa sve do vrha.

Za intenzivan i gotov look dovoljan je jedan potez maskarom, međutim navika je gadna stvar tako da sam ja još uvijek ovisnica o drugom potezu.

Inače, možete vidjeti na slici kako je drška s četkicom zakrivljena te upravo zbog toga omogućava precizno nanošenje i jednak pristup svim trepavicama od jednog kuta do drugog i savršene poteze od korijena do vrhova trepavica.

A paleta sjenila kao što možete vidjeti na slici ima 5 nijansi boja, riječ je o paleti DRAMA EYES (HYPNOSE PAL DRAMA DR11) za smoky eyes. Ja sam se malo igrala, pa sam uz smoky look postigla i prirodan, nježniji look. Donosim vam fotke oba looka, svatko se po svom ukusu zaista može igrati s nijansama i eksperimentirati kako želi.

lancome-eyes2

Ja sam na slici gore koristilia ovu tamno plavu nijansu, pa sam to ublažavala sa smeđom nijansom koja se nalazi odmah ispod plave. I savršeno je išlo sa plavom GRANDIOSE maskarom. Moram također spomenuti da mi je gornji aplikator preeeedobar, vrlo je tanak i omogućava precizno nanošenje sjenila tik uz rub oka.

hypnose

Na donjoj slici sam koristila sve tri nježnije nijanse, ove dvije nijanse u sredini odmah ispod plave i desnu svijetlu nijansu za posvjetljivanje. Malo sam dodala uz unutarnji kut oka zadnju, treću nijansu u sredini. Jedna vizažistica me je jednom savjetovala da posvijetlim oči u kutovima pa na taj način smanjim intenzitet podočnjaka i ja se tog savjeta od tada pridržavam:)

lancome-eyes1

Ukratko, oduševljena sam, moj mali luksuz trenutno sigurno stigne u torbu prije svakog mog izlaska van premda se prethodno našminkam, ali nekako uvijek mislim možda će mi zatrebati, ako za ništa drugo, onda da pokažem radoznalicama što trenutno koristim.

Drama queen NE, ali drama eyes DA:)

lancome-lepeza

Ana Mišić

Midas

Ostavite komentar