La Roche-Posay predstavlja ROSALIAC AR INTENSE za kožu sklonu crvenilu

Kod tanke, svijetle i gotovo “prozirne” kože, crvenilo je gotovo uvijek prisutno, kao i osjećaj vrućine na koži, a kapilare su jasno vidljive.  Stoga je La Roche Posay razvio liniju proizvoda za njegu kože sklone crvenilu, ROSALIAC AR INTENSE.

Razlozi tako osjetljive kože mogu biti različiti od genetike, hormonalnog utjecaja, starenja kože pa sve do stila života, količine stresa i općenito okoline. Često su vremenske promjene razlog pojavljivanju crvenila na licu bez obzira radi li se o hladnoći, vjetru ili izlaganjem na suncu. Krajnji slučaj ovakvog stanja kože manifestira se uobliku kroničnog, upalnog stanja kože koje uglavnom pogađa lice, a naziva se Rozecea.

Rozacea je kronična kožna bolest koja značajno iritira i oslabljuje kožu. Na licu se povremeno ili stalno javlja crvenilo popraćeno osjećajem vrućine, neugodan osjećaj peckanja, žarenja te proširene kapilare i mrlje. Određeni faktori pridonose pojavi rozaceje: iznenadna promjena temperature iz hladne u vruću, dim cigarete, začini, alkohol i stres. Sve to lako uzrokuje proširenje krvnih žilica na licu.

rosaliacLa Roche -Posay je razvio liniju proizvoda ROSALIAC za reaktivnu kožu sa povremenim ili trajnim crvenilom lica. ROSALIAC UV hidratantna protiv crvenila sa SPF 15 kožu svakodnevno jača, intenzivno smiruje i štiti od UV zraka. Njega ROSALIAC UV je na raspolaganju u dvije varijante – bogata i lagana. Novost u liniji je ROSALIAC AR INTENSE, proizvod za tretiranje kože sklone crvenilu.

ROSALIAC AR INTENSE intenzivna je njega koja smanjuje lokalizirano crvenilo i sprečava ograničava ponovno pojavljivanje. Formula objedinjuje tri aktivne tvari za smanjivanje crvenila (Ambofenol- biljni ekstrakt bogat polifenolima koji pomažu neutralizirati vidljivo crvenilo, neurosensine djeluje umirujuće te smanjuje neugodu i svrbež, a termalna izvorska voda La Roche-Posay djeluje umirujuće i istovremeno jača i štiti kožu). Prilikom nanošenja njege, trenutno se smanjuje osjećaj nelagode, a klinički je dokazana učinkovitost nakon 4 tjedna korištenja; ten je ujednačeniji, a crvenilo je smanjeno za 21%. Osim učinka tijekom korištenja, ima dokazano učinkovito djelovanje protiv vraćanja crvenila tjedan dana od prestanka korištenja njege.

Rosaliac AR Intense nalazi se u hermetičnom pakiranju nove generacije za visokopročišćenu formulu. Bez konzervansa, parabena, alkohola, parfema i dodatnih boja. Preporuka je nanijeti proizvod ujutro i navečer na problematične dijelove kože. Za optimalno djelovanje preporuča se koristiti u kombinaciji s preparatima za njegu kože ROSALIAC UV, koji hidratizira kožu i smanjuje crvenilo.

Za savjete stručnjaka i dermatologa o tome kako njegovati kožu sklonu crvenilu, kako zaštiti i ojačati svoju kožu te za više informacija o liniji proizodaRosaliac, posjetite www.laroche-posay.com.hr.

ROSALIAC AR INTENSE: 153,71 HRK
ROSALIAC UV: 166,81 HRK

 

Ostavite komentar