KIEHL’S predstavio novi proizvod Daily Reviving Concentrate za dnevnu njegu

Novo prozračno ulje za lice razbuđuje, revitalizira i energizira umornu kožu

kielsZahvaljujući razvoju proizvoda Midnight Recovery Concentrate 2010. godine, koji je postao jedan od najprodavanijihi najnagrađivanijih Kiehl’sovih proizvoda, tvrtka je preuzela primat na tržištu kada je riječ o uljima za lice, potaknuvši novi trend u njezi kože. Upravo su predstavili Daily Reviving Concentrate s nevjerojatnom formulom koja aktivira djelovanje obrambenog mehanizma kože tijekom dana.

Istraživanja potvrđuju da je „umorna koža“ jedan od glavnih problema na području ljepote te da pogađa više od 240 milijuna žena diljem svijeta. Dok se noću obnavlja, koža se tijekom dana pokušava obraniti od vanjskih čimbenika i stresa, a nakon cjelodnevne borbe u cilju zaštite od oštećenja, pojavljuju se znakovi umora koji je čine starijom, uz pojavu bora te beživotan, dehidriran i grub izgled.

Kiehl’sov Daily Reviving Concentrate sadrži posebno odabranu kombinaciju sastojaka, visoke koncentracije i 100% prirodnog podrijetla, poput esencijalnih ulja korijena đumbira te biljnih ulja kalofila i sjemenki suncokreta, koji potiču djelovanje obrambenog mehanizma tijekom cijelog dana, u cilju revitalizacije i smanjenja znakova umora. Riječ je o nekomedogenoj formuli koja smanjuje oksidaciju izazvanu vanjskim čimbenicima, ne izaziva pojavu akni, ne sadrži mineralna ulja niti parabene, prozračna je i brzo se upija te osnažuje i štiti barijeru kože, a rezultat je glatka, osvježena i zdrava koža tijekom cijelog dana, poručuju Kiehl’sovi stručnjaci.

Esencijalna ulja koja su sastavni elementi Kiehl’sovog Daily Reviving Concentrate su visoko koncentrirani sastojci koji se dobivaju iz biljaka parnom destilacijom te se brzo upijaju u površinski sloj kože, a njihovi joj sastojci pomažu u borbi protiv oksidacijskog stresa i stresa izazvanog čimbenicima iz okoliša.

Biljna ulja sadržavaju masne kiseline. Kada se dobivaju hladnim prešanjem, sadržavaju značajan udio proteina i vitamina topivih u masti (npr. vitamina E i A). Istraživanja pokazuju da je uloga biljnih ulja ‘omatanje’ kože, kako bi zadržala optimalnu razinu hidratacije. Ovo je svojstvo od iznimne važnosti danju, kada se zbog vanjskih agresora smanjuje aktivnost lipida.

Iz Kiehl’sovog labaratorija poručuju da je dovoljno nanijeti nakon čišćenja i nanošenja seruma, a prije kreme 2-3 kapi formule kako bi koži pomogli da se razbudi i pomogli joj da izgleda zdravo i blistavo.

Cijena proizvoda iznosi 310 kn, a dostupan je na prodajnom mjestu u Areni Centar Zagreb – Kiehl’s dućan kod glavnog ulaza.

A.M.

Midas

Ostavite komentar