Kevin.Murphy predstavio Color.Me boje koje pomlađuju kosu

Kevin.Murphy, linija ekskluzivnih proizvoda za kosu, od sada je upotpunjena Color.Me bojama za kosu. Linija je predstavljena u četvrtak ekskluzivnom izložbom fotografija poznatih Kevin.Murphy ambasadorica i ambasadora.

color me

Ono što Color. Me boje razlikuje od ostalih boja je prirodan izgled kose i prirodni sastojci koji štite i njeguju kosu. Supstance koje Kevin Murphy koristi u svojim bojama su isključivo iz prirodnih resursa poput shea buttera, aloe vere, meda i nara. Proizvodi koji se stavljaju u boju su pomno birani kako bi boja bila dobra prema tjemenu i prema kosi. Boje su bez parabena, bez amonijaka i sulfata, ne testiraju se na životinjama tako da su vrlo friendly prema prirodi.

Kevin Murphy, utemeljitelj ovog poznatog brenda je inače poznati stilista koji radi na kosi vrlo poznatih osoba diljem svijeta, tako da se njegovi radovi vrlo često mogu vidjeti na naslovnici Voguea i drugih vodećih žurnala. Kevin Murphy ističe kako je učinkovitost njihovih proizvoda osnovna misao vodilja pri kreiranju novih linija proizvoda. Tako je bilo i s Color.Me bojama za kosu koje osiguravaju maksimalnu pokrivenost boja. Ono što se nalazi u tubi boje jednako je važno kao i boja koja iz nje nastaje, ističu iz Kevin.Murphyja.

katica„Prirodno je naš izbor. Zato su sastojci u Color.Me bojama isključivo prirodni, njeguju i pomlađuju kosu bez kompromitiranja okoliša i prirode. Boje su bez PPD-a i amonijaka, i bogate su prirodnim sastojcima poput shea maslaca, nara, aloe vere i meda. Ova linija nudi 74 boje za kosu pa vjerujemo da će svatko pronaći svoju prepoznatljivu boju i nijansu“, istaknula je Katica Topčić, kreativna direktorica frizerskog salona Fabula de Forma predstavljajući nove boje.

Marijana Batinić, koja je vodila službeni program, otkrila nam je da Color.Me boje koristi već unazad tri godine te da je prezadovoljna što smo mogli i zaključiti iz viđenog.

Color.Me boje za ovu sezonu već su izabrale dizajnerica Aleksandra Dojčinović, voditeljica Petra Nižetić, glumice Petra Kurtela, Marija Borić, Mila Elegović, kao i Nives Celzijus, Martina Podgorski, Barbara Repe, Boris Banović, te mnogi drugi koji su posjetili izložbu Kevin.Murphy ambasadorica.

Zahvaljujući širokom spektru prirodnih sastojaka, Color.Me boje hrane, pomlađuju i daruju nevjerojatan sjaj kosi. Njihovo djelovanje temelji se na tehnologiji u tri koraka. Garancija molekularnih parova u prvom koraku jamči da nijedna molekula boje neće ostati slobodna što smanjuje iritacije kože i alergijske reakcije. Prilikom dodavanja Color.Me aktivatora u Color.Me boju, u drugom koraku oksidacija se usporava, a to jamči prekrasnu i jednaku pokrivenost boje. Finalni, treći korak ključan je za sjaj i zdravlje kose koju pružaju posebni mikro pigmenti.

Raspon boja i mogućnost miješanja pružaju nevjerojatne mogućnosti individualnog odabira boje što uz vrhunski stajling pruža individualan pristup svakom klijentu i klijentici, a to je upravo filozofija Kevin.Murphy brenda.

Na službenim stranicama Fabula de Forme koja je uvoznik za Kevin Murphy Hrvatsku, navedeni su svi saloni koji koriste proizvode Kevin by Murphy. Za više informacija posjetite njihovu Facebook stranicu Kevin.MurphyCroatia.

color2

Ana Mišić

Midas

Ostavite komentar