iQ COSMETICS set za savršeno oblikovane obrve u svim Bipinim drogerijama

Ljepotu našeg lica, više od šminke, istaknut će lijepo oblikovane obrve. Idealno definirane obrve moraju biti usklađene sa crtama lica, oblikom nosa i položajem jagodičnih kostiju. Treba znati kako ih pravilno čupati, kako izbjeći neke uobičajene greške, kako da ih prilagodimo boji svoje kose, tena, očiju… Za ljepši, uredniji i prirodan izgled obrva potrebno je savladati osnovne tehnike oblikovanja i imati adekvatan pribor.

Kako bi odredili savršen oblika obrva za naše lice moramo imati na umu i 3 ključne točke:
1. Uzmimo olovku i prislonimo je okomito uz vanjski, najširi, rub nosa tako da je vrh olovke usmjeren prema čelu. Mjesto iznad nosa koje vrh olovke dodiruje treba biti početak obrve.
2. Nakon toga, olovku zakrenimo prema vanjskom kutu oka. Mjesto iznad oka koje vrh olovke dodiruje treba biti završetak obrve.
3. Finalno, olovku okomito prislonimo uz vanjski rub nosa i spojimo je sa sredinom oka. Najviša točka iznad oka koju vrh olovke dodiruje trebala bi biti sredina obrve.

iq

Na policama Bipinih drogerija od sada se može pronaći iQ COSMETICS Perfect brows set za postizanje željenog izgleda obrva. U setu se nalazi vosak za učvršćivanje obrva koji služi fiksiranju dlačica, dva sjenila za obrve – jedan za plavuše, drugi za brinete, koji će obrve učiniti punijima, mala pinceta, kist za češljanje obrva i kist za popunjavanje obrva. Sve to spakirano je u kutijici sa ogledalom i sadrži sve što je potrebno za trenutno naglašavanje obrva!

iq2

Midas

Ostavite komentar