IDEAL SOLEIL – BALZAM ZA UMIRIVANJE KOŽE NAKON SUNČANJA

Da bi spriječili oštećenja na koži bitno je redovito korištenje zaštite prilagođene jedinstvenom tipu kože, no ukoliko se ipak suočite s bolnim opeklinama Vichy preporuča idealno rješenje: Ideal Soleil balzam za pomoć stanicama nakon sunčanja.

vichyBalzam je posebno formuliran za smirivanje sunčanih opeklina te trenutno ublažava bol i osjećaj vrućine. Hranjiva, nemasna i neljepljiva tekstura obavija oštećenu kožu pružajući joj osjećaj ugode. Odmah nakon nanošenja balzama osjećaj vrućine na koži je ublažen te se koža trenutno umiruje.

Sunčane opekline kao i ostala oštećenja kože uzrokovana pretjeranim izlaganjem suncu česte su pojave upravo tijekom ljetnih mjeseci. Tijekom izlaganja suncu UV-zrake prodiru u epidermis i uništavaju zaštitni omotač stanica kože koje postupno gube svoju vitalnu supstanciju. Osim UV-zraka na kožu svakodnevno dodatno agresivno djeluju i drugi vanjski utjecaji poput pijeska, vode, vjetra i soli. Na kraju dana koža postane isušena i nezaštićena te postepeno gubi sjaj, mekoću i elastičnost. Ideal Soleil balzam za njegu kože nakon izlaganja suncu dugotrajno hidratizira, umiruje i pomaže koži popraviti oštećenja nastala tog dana.

CAPITAL SOLEIL BALZAM ZA UMIRIVANJE SUNČANIH OPEKLINA – Idealna njega za kožu nakon sunčanja

Ideal Soleil poseban je balzam za smirivanje opeklina nastalih pretjeranim izlaganjem na suncu. Laboratoriji Vichy formulirali su njegu za obnovu stanica s esktraktom vrbovice, snažnog smirujućeg aktivnog sastojka i koncentratom biorazgradivih lipida koji ciljano djeluju na oštećene stanične membrane. Osjećaj boli i vrućine u trenu je ublažen, a stanični kapital očuvan. Posebnost je u hranjivoj, nemasnoj i neljepljivoj teksturi koja obavija oštećenu kožu pružajući joj osjećaj ugode te je istovremeno štiteći. Nanošenjem balzama nakon sunčanja koža se trenutno umiruje. Hipoalergena formula bez parabena ispitana je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom i obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu pružajući joj dugotrajnu hidrataciju.

VICHY TERMALNA VODA

S obzirom da tijekom ljetnih mjeseci koža traži dodatnu njegu i hidrataciju, termalna voda Vichy idealan je odgovor jer štiti epidermis od vanjskih agresija, ubrzava staničnu obnovu, smiruje iritacije i osjećaj neugode.

Termalna voda istovremeno pruža učinkovitost i ugodu te je uz balzam Ideal Soleil neizostavni dodatak za vruće ljetne dane!

IDEAL SOLEIL BALZAM ZA UMIRIVANJE SUNČANIH OPEKLINA: 108,54 HRK

VICHY TERMALNA VODA 150ML : 56,16 HRK

Midas Widget

Ostavite komentar