Girogio Armani predstavio jesenski novitet ECSTASY LACQUER

Povodom otvorenja drugog prodajnog mjesta kozmetike Girogio Armani u Hrvatskoj u Douglas parfumeriji u Arena Centru Zagreb, predstavljeni su jesenski noviteti: sjajila za usne ECSTASY LACQUER.

ECSTASY LACQUER – MAKE-UP ZA USNE NOVE GENERACIJE INTENZIVNO BLISTAVIH BOJA

Giorgio Armani Beauty povodom slavlja u čast petnaeste godišnjice predstavlja ECSTASY LACQUER, proizvod koji odražava sintezu vrhunske tehnologije u službi ljepote i jedinstvenog znanja i vještina Linde Cantello, međunarodne visažistice za Giorgio Armani.

laker

ECSTASY LACQUER je jedinstveni make-up za usne – kreiran je uz pomoć najnaprednije tehnologije i pruža sasvim novo iskustvo.

Blistavog tena i klasičnih crta lica, kanadska glumica Sarah Gadon oličenje je suvremenog ideala ljepote i zaštitno lice proizvoda ECSTASY LACQUER za drugu polovicu 2015. godine.

laker2ECSTASY LACQUER nije samo obično sjajilo, nego istinsko remek-djelo tehnologije. Voda, bojila, glicerin, žarki pigmenti i sastojci koji daju biserni sjaj stapaju se u nevjerojatni „colour lacquer”. Usnama pruža osjećaj svježine, mekoće i lakoće. Kako voda isparava, sjajno ulje na površini stvara tanak, nemasni sloj koji se ne lijepi. Blistavi se sloj ne razlijeva i ne razmazuje, a boja je postojana i ne blijedi. Privlačna, meka tekstura pruža trenutačan osjećaj ugode. Formula nakon sušenja na usnama stvara postojanu zaštitnu strukturu koja sadrži etil-celulozu, obavijajući ih satenski nježnim velom.

Sastavni dio formule proizvoda je i poboljšana tehnologija „light feel system”, obogaćena glicerinom, koji usnama pruža intenzivnu njegu kroz osmosatnu hidrataciju.

Etil-celuloza, iznimno otporan polimer, pomaže očuvati boju stvaranjem fleksibilnog, sjajnog i ugodnog sloja. Lak efekt pruža blistavost i besprijekoran izgled tijekom šest sati.

laker3Svaka od dvanaest boja u liniji ECSTASY LACQUER po mjeri je lacquer s dva moguća finiša: intenzivni lak efekt ili metalik i biserni efekt.

Dvanaest vibrantnih nijansi za isto toliko različitih emocija. Boje koje odražavaju svijet Giorgia Armanija, između istoka i zapada, Hollywood-a i mode… najprodavaniji ruževi uključuju slavni br. 400, četiristo, pozivnicu za crveni tepih, te br. 402, red-to-go.

Sedam intenzivnih nijansi s lak efektom:

–      N°201 leather
–      N°400 four hundred
–      N°401 red chrome
–      N°402 red-to-go
–      N°501 uptown
–      N°505 crescendo
–      N°602 vertigo

Pet metalik nijansi s bisernim finišem i iznenađujućim sjajem:

–      N°500 vintage
–      N°502 boudoir
–      N°503 fatale
–      N°506 maharajah
–      N°600 adrénaline

Informativna cijena (ekskluzivno u Douglas parfumerijama: TRG, ARENA CENTAR – ZAGREB): 259 hrk


 

Midas

Ostavite komentar