Giorgio Armani predstavio novi CODE miris za NJEGA – ARMANI CODE Special Blend

Giorgio Armani predstavlja zavodljivu eleganciju ekskluzivnog izdanja mirisa ARMANI CODE Special Blend, kreiranog za istinske ljubitelje senzualnih mirisa.

armani-blendSamopouzdan. Karizmatičan. Magnetska privlačnost mirisa ARMANI CODE koncentrirana je u rijetku mješavinu autentičnosti i provokativne elegancije. Kombinacija profinjene muževnosti i savršene nonšalantnosti odaje nepogrešivi talijanski stil.

ARMANI CODE Special Blend kreiran je za muškarca koji traži savršenstvo. Njegove oči odišu znatiželjom. Na usnama mu titra osmijeh. Bezbrojne mogućnosti sjaje u pogledu. Njegova je snaga očaravajuća. Šarmantan je i istinski neodoljiv.

SIROVO SAVRŠENSTVO – Special Blend je ekstrakt same esencije mirisa Armani Code, koji slavi prepoznatljivu notu zrna tonke u njegovom najčišćem obliku. Organska zrna tonke grade prepoznatljivi identitet mirisa. Po prvi su put nabavljena u skladu s načelom pravedne trgovine, preko programa solidarnosti koji tvrtka Givaudan provodi u prašumama Venezuele.

Zaljev Caura jedinstven je ekosustav u kojem stabla tonke slobodno rastu. Plodovi se beru i suše ručno, čime dobivaju iznimno opojnu aromu. Crno zlato. Izvor prihoda sadašnjih i budućih generacija u srcu očaravajućeg mirisa.

NEZABORAVNI KOD ZAVOĐENJA – Jednostavna elegancija mirisa ARMANI CODE Special Blend ogleda se u senzualnim drvenastim notama dviju jedinstvenih vrsta zrna tonke. Svaka od njih zavodljiva je na svoj način, obavijajući kožu suptilnim primjesama badema i duhana. Privlačnost u kojoj se uživa kao u vrhunskom talijanskom pjenušavom vinu.

Svježe gornje note mandarine, bergamota i nerolija vibriraju muževnošću. U elegantnom i podatnom srcu mirisa akord cvijeta masline spaja se s britkim mirisom lavandina, uz neočekivani dašak estragona. Uzbudljivo iščekivanje baznih nota otkriva fascinantnu dubinu ovog mirisa. Topli akordi drva gaiac i cedra naglašavaju duhanske note apsoluta pečenog venecuelanskog zrna tonke, na koju se nadovezuje intrigantni kremasti rezinoid zrna tonke. Ovaj miris otvara novo poglavlje o kodu zavođenja.

Tamno plavetnilo bočice nadahnuto je tajnama noći i elegantnim linijama savršenog sakoa. ARMANI CODE Special Blend nosi se kao znak raspoznavanja i jednostavno je nezaboravan.

ACH SPECIAL BLEND 2015 V75ML OS – 616 HRK

Midas Widget

Ostavite komentar