Dercos ove jeseni predstavlja 4 proizvoda za njegu kose

Dercos, vodeća dermokozmetička ekpertiza za zdravlje i ljepotu kose ove jeseni predstavlja 4 proizvoda sa ciljanim djelovanjem na kosu i vlasište u promotivnom pakiranju od 400 ml.

dercosLijepa kosa odraz je mladosti i zdravlja, stoga je masna kosa, prhut ili ispadanje kose često povod za lošiju sliku o sebi i ima vrlo snažan psihološki utjecaj. Određeni svakodnevni čimbenici poput zagađene okoline, stresa, umora te isušivanja vlasišta sušilom mogu utjecati na ravnotežu mikrobioma i potaknuti nepravilnosti na vlasištu.

Dercos šampon protiv prhuti za normalno do masno vlastište djeluje kao kura tijekom 1 mjeseca. Uz Selen DS, antioksidans tokoferol (vitamin E), salicilna kiselina i ceramid R čine proizvod izuzetno efikasnim i potpomažu pri obnavljanju mikrobioma vlasišta. Dokazuje učinkovitost već kod prvog nanošenja, uklanjajući do 100% vidljive prhuti. Vlasištu se vraća zdravlje: prhut je uklonjena, ljuštenje regulirano te kosa postaja meka, elastična i sjajna. Preporuka je da se prilikom nanošenja, šampon dobro umasira na vlasište, ostavi da djeluje 2 minute te da se šampon dobro ispere vodom.

Dercos Energetski šampon protiv opadanja kose s aktivnim sastojkom s Aminexil SP94™ i Vitaminima PP, B5* i B6 učinkovito vraća vitalnost kose od korijena do vrhova. Patentirana molekula AminexilÒ održava debljinu i gustoću kose, a njena je učinkovitost klinički dokazana. Savjetuje se da se prilikom nanošenja, šampon umasira na vlasište jer poticanjem mikrocirkulacije korijeni vlasi se učinkovitije opskrbljuju hranjivim tvarima potrebnima za rast. Šampon je idealna dopuna DERCOS Aminexil tretmanima protiv ispadanja kose.

Dercos Neogenic šampon za gušću kosu sadrži revolucionaru molekulu Stemoxydine koja svojim biomimetičkim djelovanjem ubrzava djelovanje matičnih stanica koje su izvor rasta novih vlasi. Time pruža vidljivo gušću kosu, bolju prekrivenost vlasišta te trenutačan i trajan volumen. Kristalna formula s ultra-laganom teksturom, obogaćena stilizirajućim polimerima iz proizvoda za oblikovanje kose koji oblažu i najtanje vlasi. Ne otežava kosu. Lagana i brzo ispirajuća pjena čini kosu mekanom, sjajnom i jednostavnijom za oblikovanjePreporuka je da se prilikom nanošenja, šampon dobro umasira na vlasište, ostavi da djeluje 2 minute te da se šampon dobro ispere vodom. Šampon je idealna dopuna DERCOS Neogenic svakodnevnom tretmanu za ponovni rast kose.

Dercos blagi mineralni šampon primjeren je za cijelu obitelj i sve tipove kose. Blagi mineralni sastojci šampon čine idealnim za čestu uporabu, a blistava gel tekstura koja se pretvara u kremastu pjenu omogućuje osjećaj ugode. Jedinstvena snaga Vichy termalne vode čini kosu snažnijom i sjajnijom te vidljivo zdravijom. Savjetujemo da za dodatan sjaj kose isperite šampon hladnom vodom kako bi se skupile sitne ljuskice kutikule i omogućile optimalnu refleksiju svijetla.

Midas

Ostavite komentar