Clarisonic predstavlja suradnju s Fondacijom Keith Haring

Clarisonic predstavlja blagdansko izdanje Clarisonic uređaja koje potpisuje Keith Haring, vizionar koji je nadahnuće za svoja djela crpio iz energije New Yorka

clarisonic2

Umjetnost Keitha Haringa postala je vrlo popularna 80-ih godina prošloga stoljeća, no uvijek mu je bilo važno da njegov rad prožet ljubavlju, humanošću i kreativnom ekspresijom ostane dostupan svima. Grafiti su bili njegov primarni oblik umjetničkog izražavanja, a najradije je stvarao na stanicama podzemne željeznice.

khHaring je 1988. otkrio da boluje od AIDS-a. te je u posljednjim je godinama života mnogo vremena posvetio javnim nastupima o svojim iskustvima i pružanju podrške organizacijama koje se bave problemima vezanim uz HIV i AIDS.

Fondaciju Keith Haring osnovao je 1989. Misija Fondacije Keitha Haringa je pružanje podrške neprofitnim organizacijama koje omogućuju obrazovanje djeci koja žive u nepovoljnim životnim uvjetima, kao i organizacijama koje sudjeluju u istraživanjima i pružanju skrbi osobama koje boluju od AIDS-a ili su zaražene HIV-om.

Clarisonic Haringovu umjetnost i poruku suosjećanja želi podijeliti širom svijeta kroz dva uređaja koji prikazuju njegov rad: Love & Dance.

Clarisonic je u posljednjih deset godina neprofitnim organizacijama koje pomažu ženama da se osjećaju dobro i žive zdravo donirao više od 5 milijuna dolara.

Brand Clarisonic prodaje se ekskluzivno u Mueller parfumerijama (Trg B.J.Jelačića i CCO Jankomiru).

Cijena Mia 2 uređaja (LOVE & DANCE edicija s potpisom K. Haring) iznosi 1.175 hrk.

A.M.

Midas

Ostavite komentar