CandyLipz ekskluzivno u Hrvatskoj – do punijih i zavodljivijih usana u svega dvije minute i na potpuno prirodan način

CandyLipz svakodnevno koriste poklonici selfie fotografiranja, ali i stručnjaci sa područja filma, televizije, reklama, modnih revija i snimanja.

Poznatiji kao Rolls Royce među uređajima za povećanje usana, CandyLipz je odnedavno dostupan i u Hrvatskoj. U kućnoj upotrebi i na potpuno prirodan način obećava postizanje punijih i zavodljivijih usana poput onih svjetskih filmskih zvijezda.

clips

CandyLipz jeprvi svjetski uređaj za kućnu upotrebu koji klinički dokazano povećava volumen usana i koji je siguran za uporabu. Dermatološki je testiran i obećava privremeno povećanje volumena usana s trajanjem od nekoliko sati, od 2 sata i više.

Osim što pruža usnama punoću i sjaj, podiže kutove usana, smanjuje bore oko usta, te ističe prirodno rumenilo usana. CandyLipz je osvojio brojne nagrade i medalje diljem svijeta za inovaciju i dizajn (među najznačajnijim su Spark, ADesign, Good Design, INPEX, INOVA i WIIPA), te više nagrada u Hrvatskoj uključujući nagradu na 39. Hrvatskom sajmu inovacija, Srebrnu medalju na 10. sajmu Budi uzor, a Hrvatski savez inovatora dodijelio mu je u svibnju 2015.g. posebnu nagradu Euroinvent.

CandyLipz djeluje vrlo jednostavno, na principu metode vakuuma. Potrebno je takozvanu „jabuku“ prisloniti na usne, potisnuti gumu prema unutra te pozicionirati usne u otvor. Ako je guma pravilno pritisnuta, „jabuka“ će obuhvatiti područje usana i djelovanje vakuuma će se osjetiti.

Izvor: www.pressclipping.hr

Midas Widget

Ostavite komentar