Bobbi Brown predstavio dva noviteta: Eye Opening maskaru i maske za lice

maskaraEye Opening maskara „OMG, WOW“pri kreiranju maskare Bobbi uvijek vodi računa ne samo o efektu koji želi postići nego i o onome što želi izbjeći. Nova Eye Opening maskara pruža volumen i gustoću iznimno crne boje. Bez nastanka grudica i razmazivanja. Zbog svoje iznimne teksture, idealna je za nanošenje u više slojeva čime sami dozirate intenzitet i konačni efekt.

Maskara će biti dostupna od 01. veljače po cijeni od 247kn na Bobbi Brown prodajnim mjestima (Douglas parfumerija na Trgu i Areni u Zagrebu; Anabella u Joker centru Split).

Make za lice (Instant Detox, Skin Nourish i Radiance Boost) – Bobbi smatra da savršen make up započinje s lijepom kožom. Od mladenačkih dana znala je važnost njege kože i ulaganja u budućnost. S obzirom na trendove u kozmetičkoj industriji ovog proljeća Bobbi Brown lansira 3 nove maske koje sadrže bijelu glinu, zelene alge i sitna zrnca oraha, te omogućuju dubinsko čišćenje, njegu i hidrataciju kože.

  • maskeInstant Detox (75ml) za dubinsko čišćenje kože i protiv viška lučenja sebuma. Sadrži bijelu glinu.
  • Skin Nourish  (75ml) sadrži zelenu algu koji je snažan magnet za vlagu, zaglađuje fine linije i dubinski hidratizira.
  • Radiance Boost  (75ml)  maska s učinkom pilinga, sadrži sitna zrnca oraha i vraća blistavost koži lica.

Maske će biti dostupne od idućeg tjedna po cijeni od 316kn na Bobbi Brown prodajnim mjestima (Douglas parfumerija na Trgu i Areni u Zagrebu; Anabella u Joker centru Split).

 

Midas Widget

Ostavite komentar