Biotherm Homme predstavlja NOVI anti-age proizvod za muškarce

Biotherm Homme, vodeće ime na području njege muške kože posljednjih 30 godina, u 2015. predstavlja NOVI proizvod iz vrhunske linije anti-aging proizvoda za njegu kože Force Supreme Youth Architect Cream.

bhKao i do sada, i nova formula Force Supreme pomiče granice njege muške kože – riječ je o koncentriranoj korektivnoj kremi koja djeluje na sve vidljive znakove starenja. Koži vraća oblik, čvrstoću i mladenački izgled.

Ovaj proizvod duguje svoju učinkovitost novoj tehnologiji Biotherm Hommea – koncentratu koji pomoću tri aktivna sastojka, NOVOG ekstrakta Youth Algae™, Life Planktona™ i Pro-Xylana, djeluje na više slojeva kože i obnavlja sloj po sloj.

Proizvod je namijenjen korisnicima starijim od 40 godina, koje utjelovljuje Bixente Lizarazu. Ova visoko koncentrirana formula ima laganu kremastu teksturu koja se lako nanosi i ne ostavlja ljepljiv trag. Koža je čvršća i ujednačenija odmah nakon nanošenja.

 5 OČIGLEDNIH ZNAKOVA DA JE KOŽA UŠLA U SREDNJE GODINE: gubitak čvrstoće, bore, neujednačena boja tena, beživotnost, suhoća.

Nakon četrdesete dolazi do usporavanja aktivnosti prirodnih funkcija kože, uključujući obnavljanje stanica.

Zamislite da je vaša koža zgrada u kojoj dizalo redovito donosi ključne hranjive tvari sve do zadnjeg kata. U ranim i srednjim četrdesetima dolazi do preokreta. Oslabljuju temelji, destabiliziraju se veze te površina kože postaje ranjivija, što uzrokuje pojavu znakova starenja. Ukratko, funkcije kože više ne djeluju u vašu korist.

Muškarac ove dobi svjestan je promjena oblika lica i gubitka čvrstoće te je zabrinut zbog višestrukih znakova starenja. Sada je vrijeme da ‘rutinsko održavanje’ ustupi mjesto cjelovitoj njezi.

BIOTHERM HOMME U 2015. PREDSTAVLJA INOVACIJU U BORBI PROTIV STARENJA KOŽE: novu tehnologiju koja djeluje na više razina, osnaženu ekstraktom Youth Algae™.

Napredna tehnologija koja djeluje na više razina ključni je čimbenik učinkovitog djelovanja kreme Force Supreme na preoblikovanje lica: strategija 3 u 1 (obnavljanje površinskog sloja, učvršćivanje i ojačavanje) kojom se regenerira sloj po sloj strukture kože uslijed djelovanja 3 moćna sastojka.

 NOVI EKSTRAKT YOUTH ALGAE™ koji osnažuje metabolizam kže i obnavlja stanična oštećenja.

PRO-XYLANE– vraća volumen koži i ojačava koheziju

LIFE PLANKTON™ – potiče regeneraciju kože

Ekstrakt alge Alaria esculenta ima dvojaki učinak na kožu: ublažava znakove starenja i ubrzava obnavljanje. Njezin jedinstveni spoj lipida, minerala i esencijalnih aminokiselina poboljšava izgled kože na dva ključna načina:

1/ bori se protiv znakova starenja neutralizacijom upalnih procesa i pojačanim uklanjanjem oštećenih proteina kroz aktiviranje proteasoma.

2/ ubrzava obnavljanje ubrzavanjem staničnog metabolizma i sinteze esencijalnih epidermalnih lipida.

bl

Bixente Lizarazu, zvijezda nove kampanje za proizvod force supreme youth architect cream, sportaš je koji je nadišao granice sporta kojim se bavi. Odiše samopouzdanjem te je s lakoćom osvojio svijet. Njegovi sportski dani nisu još ni blizu kraju.

Kampanja je snimljena u Alicanteu, gdje je Lizarazu utjelovio njegovanog Biotherm muškarca neukrotivog duha. Discipliniran je i iznimno ambiciozan, a svojoj koži uvijek pruža potrebnu njegu.

Malo je muškaraca koji s 45 godina žele savladati novi sport, no Lizarazu je upravo s tim ciljem osmislio vlastiti show „Frères de sport” (Braća po sportu), u kojem francuska nogometna zvijezda sudjeluje u sportskim izazovima raznih sportaša – od šampiona u borbama slobodnim stilom iz Rio de Janeira, skijaša iz Chamonixa do jahača najvećih valova na svijetu na Tahitiju.

Za Biotherm Homme, Lizarazu predstavlja oličenje stava koji promiče ovaj brand – „Živi život punim plućima”. „Radi se o aktivnom pristupu životu, stalnom prihvaćanju novih izazova i iskušavanju vlastitih granica”, kaže Lizarazu.

FS YOUTH RESHAP CREAM 50ML – 571 hrk

 

 

Midas

Ostavite komentar