Biotherm donosi sasvim novu razinu njege uz najslađu novost za kožu!

biotherrm2

Sasvim nova razina njege bez osjećaja težine dolazi u Biothermovoj hranjivoj kremi u ulju, nalik na med, obogaćenoj obnavljajućim šećerom iz morskih mikroorganizama.

Blue Therapy krema u ulju predstavlja puno više od njege kože, a donosi trenutačan osjećaj dubinske njege dok bore svakim danom postaju sve manje vidljive, a koži se vraća elastičnost. Ten izgleda osvježeno i odmorno.

biotherm

Evo što su istaknule ispitanice u kliničkom ocjenjivanju u sklopu Biothermovog istraživanja nakon što su koristile proizvod:

  • +51,9% bolji tonus kože
  • +42% sjajnija koža u roku od mjesec dana
  • manje vidljive bore -11%nakon 4. tjedna.

S obzirom da je 80% znakova starenja kože uzrokovano načinom života, Biotherm je razvio novu razinu dubinske njege koja ubrzanom životnom tempu ne dozvoljava da ostavi trag na koži.

Inovacija formule 2016. koja predstavlja rješenje za za isušenu kožu je Marine Connectum™, sulfatizirani šećer iz morskih mikroorganizama koji je prisutan u morskim organizmima i kod ljudi. Sulfatizirani šećeri su jedinstveni i nemaju srodnike – istraživači su tri godine proučavali oceane kako bi ih otkrili, i još pet kako bi usavršili biotehnološki proces za njihovu proizvodnju i pročišćavanje.

Ova je molekula toliko složena da ju je nemoguće dobiti sintetiziranjem.”, izjavio je Anthony COURTOIS, dr. znanosti u području biomedicine i zdravstva

Rezultati L’Oréalovog istraživanja pokazuju da se sulfatizirani šećeri nalaze u rožnatom sloju kože i u epidermi te da imaju važnu ulogu u strukturi kože i kao jedna od gradivnih tvari. Kao i kod ostalih ključnih elemenata kože, i njihova se količina smanjuje s godinama.

Iznimno hranjiva formula koja godi koži, vraća koheziju između slojeva, zaglađuje je i obnavlja elastičnost.

Lakša od kreme, a ipak nevjerojatno raskošna, luksuzna gelasta tekstura ove kreme u ulju koja se prilagođava koži predstavlja ključ napredne njege. Mješavina ulja bogatih lipidima rastvara se u dodiru s kožom, hraneći je poput balzama.

Zahvaljujući fragmentaciji ulja u formuli, koje se odvija metodom mikro-fragmentacije pod visokim pritiskom, u formulaciji se koncentriraju sićušne kapljice – čak i do 20 puta manje od onih u klasičnim emulzijama. Na taj se način osigurava optimalno upijanje i učinkovito djelovanje na vidljive znakove starenja.

Za osjećaj ugode i obnovu kože preko noći tu je i serum u ulju BlueTherapy.

Izuzetno je važno njegovati kožu tijekom noći dok spavamo jer tada nije pod štetnim utjecajem okoliša i bolje i brže se oporavlja.

ct

Christy Turlington Burns, koja je prošle godine postala ambasadorica za Biotherm Blue Therapy liniju održava bezvremensku ljepotu kroz vanjsku i unutarnju njegu, a njezina filozofija glasi: Živi zdravo.

Kad sam bila mlada, majka mi je stalno ponavljala da je zdravlje najveće bogatstvo. S vremenom sam shvatila da je zaista tako. Možemo učiniti mnogo toga kako bismo se osjećali i izgledali zdravo – nema smisla da to ne činimo. Čovjek se dobro osjeća jedino kada je zdrav, stoga je očuvanje zdravlja dio moje svakodnevice.”

Ljepota karizmatične Christy Turlington Burns, ambasadorice kampanje #LiveMore, modela, majke, supruge, maratonke, zaljubljenice u jogu i osnivačice globalne kampanje za zdravlje majki everymothercounts.org, s godinama sve više dolazi do izražaja.

BLUE THERAPY ACC HONEY CREAM PS P50ML ~ 532 hrk
BLUE THERAPY SERUM IN OIL 2016 FL30ML ~ 473 hrk

 

Ostavite komentar