ANTHELIOS XL s termalnom vodom La Roche-Posay

Anthelios XL, linija proizvoda za zaštitu od sunca koju preporučuju dermatolozi diljem svijeta, ovo ljeto je predstavila ANTHELIOS XL transparentni sprej za lice i tijelo SPF 50+. Jedinstvenost transparentnog spreja je u njegovoj nevidljivoj, svježoj i ultra laganoj teksturi koja osvježava i hidratizira kožu, lako se raspršuje i ne ostavlja bijele tragove na koži. Lagana maglica brzo se upija te omogućuje suh i nevidljiv učinak. Zbog svojih jedinstvenih karakteristika, proizvod je idealan za osobe u potrazi za visokom UVA i UVB zaštitom s jednostavnim nanošenjem, prilikom aktivnog odmora u ljetnim mjesecima.

lp

Iako je sunce neophodno za život, pretjerano izlaganje može trajno naštetiti našoj koži, ali i zdravlju. Zbog toga je nužno voditi računa o vremenu provedenom na suncu i pravovremeno zaštititi kožu od štetnih sunčevih zraka. Koža je naš najveći organ kojeg najbolje štitimo ukoliko znamo čemu ju svakodnevno izlažemo i na koji način utjecaj štetnih čimbenika, poput UV zraka, svesti na najmanju moguću mjeru. UVB zrake (B kao bolne opekline) potiču tamnjenje, ali one također su i glavni uzrok opeklinama na koži. UVA zrake (A kao alergije ili anomalije) su štetnije od UVB zraka jer iako ne uzrokuju bol, prodiru duboko u kožu. Ne osjećamo ih, a ostavljaju vrlo štetne posljedice poput alergije na sunce, poremećaje pigmentacije te ubrzavaju starenje kože. Ova se oštećenja, kratkoročno i dugoročno, mogu spriječiti upotrebom proizvoda s vrlo visokom zaštitom od sunca čiji sastav sadrži pojačani sustav filtra protiv UVA zraka.

lprLinija proizvoda ANTHELIOS XL jedinstvena je po tome što pruža koži izrazito visoku UV zaštitu sa zaštitnim faktorom 50+, a koja je pogodna za sve tipove kože. Sadrži novu generaciju sustava filtra pod nazivom MEXOPLEX® posebno namijenjenih koži osjetljivoj na sunce. Nudi visoku učinkovitost protiv UVB i UVA zraka u minimalističkim formulama bez kompromisa tolerancije. Učinkovitost je potvrđena s 24 kliničke studije.

ANTHELIOS XL transparentni sprej za lice i tijelo SPF 50+ karakterizira nevidljiva, svježa i ultra lagana tekstura koja osvježava i hidratizira kožu. Ne ostavlja bijele tragove na koži jer se lako raspršuje bez obzira u kojem se položaju nalazi. Lagana maglica brzo se upija te omogućuje suh i nevidljiv učinak. Zaštitno sredstvo potrebno je nanijeti neposredno prije izlaska na sunce te često i bogato obnavljati nanošenje kako bi se održala zaštita, posebno nakon plivanja, znojenja ili brisanja ručnikom. Proizvod je hipoalergen i ispitan pod dermatološkim nadzorom.

Osim Anthelios XL transparentnog spreja za lice i tijelo koji dolazi u pakiranju od 200 ml i čija je informativna preporučena cijena 163,97 kn linija Anthelios XL proizvoda za tijelo podrazumijeva i Anthelios XL SPF 50+ baršunasti losion te Anthelios XL SPF 50+ sprej.

KADA STE ZADNJI PUTA PREGLEDALI MADEŽE?

U ožujku 2015. godine La Roche-Posay predstavio je SKINCHECKER, internacionalnu platformu, koja do danas u Hrvatskoj broji više od 70 tisuća Skincheckera i čiji broj kontinuirano raste. SKINCHECKER nudi pregršt informacija o opasnostima raka kože i savjetima kako sigurno boraviti na suncu, kao i ABCDE metodu: jednostavnu metodu priznatu u dermatologiji koja pomaže u prepoznavanju sumnjivih madeža golim okom. La Roche – Posay poziva sve da preuzmu aktivnu ulogu u ovome projektu, pregledavaju svoje madeže kao i madeže članova obitelji. Brinite o svojim najmilijima, postanite Skinchecker!

Midas Widget

Ostavite komentar